ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Ο νησιώτικος γάμος


TSVIGKOU

1 Απριλίου 2018

micheile-henderson-406425-unsplash.jpg

Από την άλλη αν εσείς μένετε στην Αθήνα, τότε θα χρειαστεί να τα οργανώσετε όλα εξ αποστάσεως, ωστόσο δεν είναι κάτι που δε γίνεται και σίγουρα θα υπάρχουν εθελοντές που θα σας βοηθήσουν.

Στολισμός

Το μέρος που έχετε διαλέξει είναι ξεχωριστό από μόνο του. Αφήστε τις υπερβολές στην άκρη. Αρκούν μερικά λουλούδια για να στολίσετε τα τραπέζια ή μόνο κάποια κεριά για να έχετε τον ιδανικό φωτισμό.

[gallery-718137]

Νυφικό

Όσο πιο απλό, τόσο πιο ρομαντικό. Η αρχαιοελληνική γραμμή ταιριάζει απόλυτα σε εσάς και γενικότερα τα νυφικά που είναι σε ανάλαφρα υφάσματα και έχουν αέρα στις κινήσεις σας.

[gallery-717650]

Μακιγιάζ/Μαλλί

Μπορείτε να χτενιστείτε αλλά και να βαφτείτε ακόμα και μόνες σας. Ιδανικό hairstyle τα beach waves, τα οποία μπορείτε να πετύχετε με τη βοήθεια του salt spray. Όσο για το μακιγιάζ ξεχάστε τις υπερβολές και εκεί. Επιλέξτε ένα ρομαντικό ηλιοκαμμένο look και βρείτε απλά το lip gloss που χαρίζει λάμψη στα χείλη σας.

Φυσικά για να πετύχουμε ένα απαλό μακιγιάζ, πρέπει να έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα προϊόντα:

[gallery-716709]

Καλεσμένοι

Δώστε προσοχή στους καλεσμένους σας και φροντίστε από νωρίς να έχετε εξασφαλίσει για εκείνους χώρο διαμονής αλλά και τρόπο μεταφοράς. Ενημερώστε τους και δώστε τους όλες τις εναλλακτικές που έχουν, για να μπορέσουν να οργανωθούν από νωρίς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.