GET READY FOR SUMMER

Η καθημερινή, καλοκαιρινή φροντίδα του προσώπου σας


8 Ιουλίου 2014

Περιλαμβάνει 4 βήματα!

Η περιποίηση του προσώπου είναι υποχρέωση κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτου ηλικίας. Μπορεί κάποιες να την θεωρούν βαρετή και χρονοβόρα, ωστόσο είναι απαραίτητη και περιλαμβάνει κάποια συγκεκριμένα βήματα. Αυτά είναι τα εξής:

  1. Καθαρισμός προσώπου: Ακόμα και αν δεν είστε βαμμένες πρέπει να καθαρίζετε το πρόσωπό σας. Το καυσαέριο και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες φράζουν τους πόρους και βρομίζουν το πρόσωπό σας.
  2. Ενυδάτωση προσώπου: Η καθημερινή πρωινή και βραδινή κρέμα είναι απαραίτητη. Ενυδατώνει την επιδερμίδα σας και την προφυλάσσει από σημάδια γήρανσης.
  3. Κρέμα ματιών: Είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου σας, η οποία απαιτεί ιδιαίτερη περιποίηση. Θα πρέπει να έχετε ειδική κρέμα για τα μάτια σας και να την τοποθετείτε πρωί και βράδυ, με ταμποναριστές, μαλακές κινήσεις. suncare
  4. Αντηλιακό προσώπου: Σε περίπτωση που βγείτε εκτός σπιτιού, ακόμα και αν έχει συννεφιά ή είναι χειμώνας πρέπει να προφυλάξετε την επιδερμίδα σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Το αντηλιακό δεν είναι ένα προϊόν για την παραλία!

Με το αντηλιακό Sheer Protect, της Garnier έχετε ηλιακή κάλυψη και επιπλέον ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας σας από τα σημάδια γήρανσης. Χρησιμοποιήστε το χειμώνα-καλοκαίρι και μην το αφαιρείται από το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.