GET READY FOR SUMMER

Πως να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα


23 Ιουλίου 2014

Οι συσκευές styling μαλλιών μπορεί να προκαλέσουν φθορά στην τρίχα.

Μπορεί το καλοκαίρι τα ανάλαφρα μαλλιά να είναι το κατάλληλο χτένισμα, πολλές φορές όμως το σεσουάρ ή μία συσκευή για ίσιωμα δεν μπορούν να αποφευχθούν. Ωστόσο, κυρίως το καλοκαίρι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται περισσότερο, γι’ αυτό πρέπει να τα φροντίζουμε κατάλληλα και να τα κρατήσουμε δυνατά και λαμπερά.

Αντιηλιακό μαλλιών, μάσκα και λάδι είναι τα βασικά προϊόντα περιποίησης των μαλλιών και πρέπει να υπάρχουν στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ. Έπειτα οι επιλογές διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο μαλλιών. brushing oil

Αν έχετε σγουρά μαλλιά τότε μπορείτε να τα αφήσετε να στεγνώσουν μόνα τους ή με την κλασσική φυσούνα. Αν πάλι το φυσικό σας είναι ίσιο, τότε ένα γρήγορα στέγνωμα με το σεσουάρ αρκεί. Και στις δύο περιπτώσεις όμως λάβετε υπ’ όψη σας ότι η θερμότητα μπορεί να κάνει τα ήδη ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και την αλμύρα μαλλιά σας θαμπά. Η λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέυ κατά της θερμότητας που θα προστατεύει την τρίχα χωρίς να την βαραίνει. Το Miraculous Oil Brushing Express της Fructis είναι ένα τέτοιο προϊόν που αξίζει να δοκιμάσετε. Ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά σας ενώ του δίνει λάμψη και μία υπέροχη, διακριτική μυρωδιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.