HOME SWEET HOME

Κόψτε κάτι…


RKPT

23 Αυγούστου 2011

chop-200x295.jpg

Πως θα γίνετε master chef στο κόψιμο των τροφών!

 Μάθετε τι σημαίνει ο κάθε όρος, που ταιριάζει τι και διαπρέψτε στην κουζίνα.Ψιλοκκομένο: Ψιλοκόβουμε τα υλικά που θέλουμε να βάλουμε στις σάλτσες ή στο dressing όπως το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τον άνηθοΧοντροκομμένο: Κόβουμε έτσι ότι θέλουμε να προσθέσουμε σε σαλάτα ή σούπα όπως μια πιπεριά, το μαρούλι, το σπανάκι, το σέλερι.Κύβοι: Με αυτό τον τρόπο κόβουμε κάτι που θέλουμε να το γευτούμε όπως το καρότο, την πατάτα σε μια σούπα, το κοτόπουλο σε μια σαλάτα, το αγγούρι, το τυρίJulienne: Όταν θέλουμε να κρατήσουμε κάτι τραγανό το κόβουμε σε λεπτές ίσες λωρίδες ή αλλιώς σε μπαστουνάκια.