Πως θα γίνετε master chef στο κόψιμο των τροφών!

Μάθετε τι σημαίνει ο κάθε όρος, που ταιριάζει τι και διαπρέψτε στην κουζίνα.
Ψιλοκκομένο: Ψιλοκόβουμε τα υλικά που θέλουμε να βάλουμε στις σάλτσες ή στο dressing όπως το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τον άνηθο
Χοντροκομμένο: Κόβουμε έτσι ότι θέλουμε να προσθέσουμε σε σαλάτα ή σούπα όπως μια πιπεριά, το μαρούλι, το σπανάκι, το σέλερι.
Κύβοι: Με αυτό τον τρόπο κόβουμε κάτι που θέλουμε να το γευτούμε όπως το καρότο, την πατάτα σε μια σούπα, το κοτόπουλο σε μια σαλάτα, το αγγούρι, το τυρί
Julienne: Όταν θέλουμε να κρατήσουμε κάτι τραγανό το κόβουμε σε λεπτές ίσες λωρίδες ή αλλιώς σε μπαστουνάκια.