HOME SWEET HOME

Movie night με φίλους


26 Νοεμβρίου 2011

movie-night1.jpg

Στείλτε προσκλήσεις, φτιάξτε ατμόσφαιρα και άφθονο ποπ κορν.

Κάνει κρύο, το πορτοφόλι είναι σχεδόν άδειο, αλλά εσείς έχετε αποφασίσει πως αυτό το Σαββατόβραδο θα διασκεδάσετε. Τίποτα λοιπόν δεν σας σταματά και η ιδέα μιας βραδιά με φίλους, ποπ κορν και cult ταινίες ακούγεται ιδανική.

Για να έχει ενδιαφέρον και πιο... επίσημο χαρακτήρα η βραδιά τυπώστε μερικές προσκλήσεις, όπου θα γράψετε πάνω και τις ταινίες που θα προβληθούν προσεχώς στο σπίτι σας. Αυτά τα χαρτάκια μπορούν να γίνουν και το ψηφοδέλτιο που θα κρίνει ποια ταινία προτιμά η πλειοψηφία.

Εννοείται πως πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι και το άφθονο ποπ κορν. Φτιάξτε ένα κλασσικό με φρέσκο βούτυρο και θαλασσινό αλάτι, ένα γλυκό κι ένα με πάπρικα. Επίσης ετοιμάστε finger foods που θα μπορούν οι καλεσμένοι σας να καταναλώσουν εύκολα μέσα στο σκοτάδι, χωρίς να χρειάζονται πιάτα και πιρούνια.

Δημιουργήστε μια άνετη ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, μαξιλάρες στο πάτωμα και ελαφριά κουβερτάκια. Όσο πιο άνετα, τόσο πιο πολλές ταινίες μπορείτε να απολαύσετε παρέα και όποιος βαρεθεί, ρίχνει κι έναν ύπνο.

  Και η ώρα της ψήφου έφτασε!  Αναδείξτε την νικητήρια ταινία, εκφράστε την άποψη σας και υποστηρίξτε με επιχειρήματα γιατί είναι η αγαπημένη σας.