HOME SWEET HOME

Καρώ διακόσμηση στο σαλόνι σας


4 Μαρτίου 2013

Πως να την εντάξετε αρμονικά στον χώρο σας.

To καρό είναι ένα ύφασμα που σχετίζεται συχνά στο μυαλό μας με την Σκωτία. Ωστόσο, το καρώ σαν ύφασμα μπορεί να το συναντήσει κανείς και σε άλλες περιοχές της Γηραιάς Ηπείρου, όπως στη Δυτική Γαλλία, τη Βόρεια Ισπανία και την Ιρλανδία, ακόμα και σε περιοχές της Βορείου Αμερικής. Ζεστό και ανθεκτικό, χρησιμοποιείται τόσο στην ενδυματολογία, όσο και στη διακόσμηση. Τολμήστε να το εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας, είτε κυριαρχεί το κλασικό, είτε το πιο μοντέρνο design, για να δώσετε στον χώρο μία ζεστασιά και μία παραδοσιακή πινελιά. Δείτε εδώ μερικά tips για το πώς θα το εντάξετε στη διακόσμησή σας:

  • Όπως είναι γνωστό υπάρχει ποικιλία καρώ υφασμάτων. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το σαλόνι σας καρώ υφάσματα σε διαφορετικά χρώματα ή ελαφρώς διαφορετικά μοτίβα, αφού τα καρώ έχουν την ιδιότητα να ταιριάζουν εύκολα μεταξύ τους.
  •  Προσθέστε στη διακόσμησή σας μερικές μόνο καρώ πινελιές, τοποθετώντας στους καναπέδες μαξιλάρια σε καρώ ύφασμα. Ταιριάζουν πολύ με eclectic διακόσμηση, όπως και με ένα πιο παραδοσιακό στυλ διακόσμησης.
  •  Εκτός από τα έπιπλά σας μπορείτε να βάλετε και καρώ ταπετσαρίες στους τοίχους ή σε έναν μόνο τοίχο για να δώσετε ένταση. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα σχέδια σε καρώ ταπετσαρίες που μπορούν να διακοσμήσουν όμορφα τους τοίχους σας χωρίς να βαραίνουν τη διακόσμηση.
  •  Εάν θέλετε να εντάξετε την καρό διακόσμηση σε μία άλλη διακόσμηση που έχετε ήδη επιλέξει, προσθέτοντας μόνο μερικές καρό πινελιές, μία καλή ιδέα θα ήταν να βάζατε μόνο ένα ή δύο κομμάτια επίπλων, όπως για παράδειγμα δύο καρέκλες σε καρώ ύφασμα κοντά στο τζάκι.
  • Δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε για να δημιουργήσετε μία καρό διακόσμηση στο σπίτι σας και κυρίως δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχετε σκωτσέζικη καταγωγή για να την χαρείτε!
Δείτε εδώ μερικά δείγματα καρό διακόσμησης: [gallery-131550]