AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

HOME SWEET HOME

Ρούχα σαν καινούρια;


28 Νοεμβρίου 2013

Με τη νέα σειρά ΕΥΡΗΚΑ Bright μπορείτε να το πετύχετε.

Ρούχα καθαρά που μοιάζουν σαν καινούρια ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Σας ακούγεται υπερβολικό; Κι όμως η νέα ενισχυμένη σύνθεση του ΕΥΡΗΚΑ Bright μπορεί να διατηρήσει τα έντονα χρώματα των ρούχων αφαιρώντας ταυτόχρονα και του πιο επίμονους λεκέδες. Δύσκολοι λεκέδες από λάδι, σάλτσα, κραγιόν αντιμετωπίζονται χάρη στα ειδικά συστατικά της νέας σειράς, ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30 βαθμοί). Τα χρωματιστά σας ρούχα θα παραμείνουν λαμπερά και ζωντανά με όποιο απορρυπαντικό της νέας σειράς ΕΥΡΗΚΑ Bright κι αν χρησιμοποιήσετε, αφού η σύνθεσή τους αποτρέπει τη μεταφορά χρώματος ανάμεσα στα ρούχα κατά τη διάρκεια της πλύσης, ενώ ταυτόχρονα τα καθαρίζει.

Η νέα, ολοκληρωμένη σειρά αποτελείται από σκόνη, energy gel και pre-wash spray έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι καθημερινές σας ανάγκες όσον αφορά στο πλύσιμο των ρούχων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.