HOME SWEET HOME

H φροντίδα του Lenor στα αγαπημένα σας ρούχα


8 Μαΐου 2014

Το μήνυμα ήταν ένα, στο μοναδικό Fashion Workshop που διοργάνωσε το LENOR ,το Σάββατο 12/4 στη στοά Citylink: "Aνοίξτε τις ντουλάπες σας , βρείτε τα αγαπημένα σας ρούχα και χαρείτε τα όπως και τη στιγμή που τα αγοράσατε!" Οι γνωστές στυλίστριες Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Κατερίνα Μανωλαράκη και Άννα Zinchenko ένωσαν τις δυνάμεις τους και σε συνεργασία με τα Fashion Blogs: “All you need is style”, “Fashions Freaks” & “Type my Style” προσέφεραν μοναδικές συμβουλές μόδας και μυστικά φροντίδας & περιποίησης.

Οι «ειδικοί» του στυλ μίλησαν για τα μοναδικά και αγαπημένα κομμάτια της που όλες κρατάμε κρυμμένα στην ντουλάπα μας. Τα ρούχα μας δεν είναι απλώς κομμάτια που γεμίζουν τα συρτάρια μας , αλλά μέρος της προσωπικής μας ιστορίας! Έτσι μοιράστηκαν, με όλες τις φίλες που παρευρέθηκαν, μυστικά για outfits που «μεταμορφώνουν» τα αγαπημένα μας ρούχα και συνδυασμούς με νέες τάσεις της μόδας και διαχρονικά σύνολα!

Στο ανοιξιάτικο στιλιστικό “κάλεσμα” του LENOR παρουσιάστρια ήταν η Νίκη Κάρτσωνα. Μίλησε για τα δικά της αγαπημένα κομμάτια, πως αισθάνεται κάθε φορά που τα φοράει , αλλά και πως επιλέγει να δίνει νέα πνοή σε αυτά με σωστή φροντίδα!

Ο ΚISS FM «έντυσε» live το event μας & έδωσε το σύνθημα για να γιορτάσουμε την άνοιξη και τα αγαπημένα μας ρούχα με τον καλύτερο «μουσικό» τρόπο!

Το Lenor με την μοναδική σύνθεση και τα αξεπέραστα αρώματα του, βοηθά στο να διατηρούνται τα αγαπημένα μας ρούχα , σαν καινούρια για μεγαλύτερο διάστημα. Τους χαρίζει μια πρωτόγνωρη αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Έτσι όταν τα φοράμε νιώθουμε άνετα και όμορφα με το εαυτό μας. Άλλωστε τα ρούχα μας… είμαστε εμείς!

Πάρτε μία γεύση από το event:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.