HOME SWEET HOME

Οι δύο σύμμαχοι στο σπίτι σας


24 Δεκεμβρίου 2014

Capture18.jpg

Η έλλειψη χρόνου, οι πολλές υποχρεώσεις και οι ταχύτατοι ρυθμοί ζωής δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας.

Λίστες με πράγματα που εκκρεμούν, deadlines, meetings, παιδιά, σπίτι, καθαριότητα και σ΄όλα αυτά τα μέτωπα καλείστε να ανταποκριθείτε στο μέγιστο δυνατόν. Ευτυχώς, υπάρχουν δύο σύμμαχοι που διευκολύνουν τη ζωή σας χαριζόντάς σας χρόνο! Πώς; Ο λόγος γίνεται για το πλυντήριο ρούχων, EWF1408WDL, που βοηθά και στο σιδέρωμα χάρη στα προγράμματα ατμού που απαλλάσσουν από το τσαλάκωμα και φρεσκάρουν τα ρούχα σας.

unnamed (3)

Σε λίγη μόνο ώρα, τα ρούχα σας είναι πάλι έτοιμα να φορεθούν ή μπορούν να σιδερωθούν πιο εύκολα. Φυσικά, η βοήθεια του δεν σταμάτα εκεί. Με τη λειτουργία TimeManager®, μπορείτε να προσαρμόζετε τον κύκλο, και τα ρούχα σας να είναι έτοιμα όποτε εσείς θέλετε. Να και κάτι που ακολουθεί αδιαμαρτύρητα το καθημερινό σας πρόγραμμα! Ένας σύμμαχος που εκτός του ό,τι κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, νοιάζεται και για την οικονομία της τσέπης σας. Επίσης, είναι κι ένας έξυπνος σύμμαχος αφού θυμάται τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνότερα, κι έτσι, την επόμενη φορά, μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε με ένα άγγιγμα μόνο.

Αν και ο δεύτερος σύμμαχος έρχεται να συμβάλλει με τη σειρά του στη ζωή σας. H νέα σειρά Skip Πανίσχυρο Μικρό! Το οποίο σας προσφέρει τέλεια καθαριότητα Skip, ένα αξεπέραστο άρωμα φρεσκάδας, πιο λευκά & αστραφτερά ρούχα χάρη στο ενισχυμένο σύστημα οπτικού λευκαντικού. Το καλύτερο όμως είναι πως τα πετυχαίνει αυτά στο σύντομο πρόγραμμα και στις χαμηλές θερμοκρασίες!

Capture

Γνωρίστε τα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη αλλά και πιο ξεκούραστη!