AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

HOME SWEET HOME

Η θέση του navy blue στη διακόσμηση


5 Φεβρουαρίου 2015

Το μπλε είναι ένα χρώμα που χρησιμοποιείται πολύ στη διακόσμηση. Έχει πολλές αποχρώσεις κι αυτό το καθιστά ικανό να μπορεί να υποστηρίξει διακοσμητικά από μία παιδική κρεβατοκάμαρα μέχρι ένα sophisticated σαλόνι. Το navy blue ωστόσο δεν είναι πολύ εύκολο να το επιλέξουμε για το χώρο μας. Όταν όμως το κάνουμε – αν είμαστε προσεκτικοί- το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Η navy απόχρωση του μπλε προσδίδει μία αίσθηση αίγλης και ανεβάζει το επίπεδο της διακόσμησης. Φυσικά συνδυάζεται άψογα με το λευκό, προσφέροντας μία χρωματική αρμονία, ενώ συνδυάζεται ωραία με metallic αποχρώσεις για πιο glam αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί έντονες κι “ενδιαφέρουσες” χρωματικές αντιθέσεις μαζί με το κόκκινο, το μουσταρδί ή ακόμα και το κυπαρισσί.

[gallery-421915] g