HOME SWEET HOME

5 tips διακόσμησης μόνο για ζευγάρια


14 Απριλίου 2015

213.jpg

Αν αποφασίσατε να συγκατοικήσετε με τον/ή την σύντροφο σας σίγουρα μία από τις πρώτες σας σκέψεις είναι πώς θα μπορέσετε να εγκαταλείψετε το εργένικο σπίτι σας, που είχατε διακοσμήσει αποκλειστικά σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο και τις δικές σας ανάγκες. Τα πράγματα όμως είναι πολύ πιο απλά απ' όσο φαντάζεστε, αφού υπάρχουν 5 tips που θα βοηθήσουν και τους δυο σας να βρείτε τη χρυσή τομή και να δημιουργήσετε ζεστούς και εμπνευσμένους χώρους.

2

  1. Κάντε μία απογραφή από τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα για να δείτε ποια θέλετε να κρατήσετε.
  2. Καταλήξτε στο στιλ που σας αρέσει. Μία λύση είναι να δείτε μαζί προτάσεις διακόσμησης και να εμπνευστείτε ιδέες που καλύπτουν και τους δυο σας.
  3. Ψωνίστε μαζί. Έτσι μπορείτε να εντοπίσετε ευκολότερα τα σημεία που συμπίπτουν ή διαφέρουν οι απόψεις σας. Επίσης ένα ακόμη θετικό σε αυτή τη διαδικασία είναι ότι μπορείτε να αναζητήσετε μαζί μοναδικά αντικείμενα που θα είναι τόσο ξεχωριστά όσο και ο προσωπικός σας χώρος.
  4. Επιλέξτε ένα ανθεκτικό coffee table. O σύντροφος σας θα το εκτιμήσει δεόντως όταν θα μπορεί να καλεί τους φίλους του για να απολαμβάνουν παρέα τους αθλητικούς αγώνες με πίτσες και μπύρες.
  5. Χαρίστε το προσωπικό σας στιλ. Ο χώρος πρέπει να αντιπροσωπεύει και τους δυο σας.