HOME SWEET HOME

Ιδέες από τα πιο δημοφιλή δωμάτια στο Pinterest


1 Μαΐου 2015

201.jpg

Το Pinterest είναι ένα από τα πιο γνωστά social media για φωτογραφίες. Μέσα από το Pinterest μπορείτε να πάρετε πολλές ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας και να δείτε μερικά από τα πιο όμορφα σπίτια. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές καθώς και μερικά από τα πιο δημοφιλή υπνοδωμάτια του Pinterest.

Kρεβάτι πλάτη με πλάτη: Το συγκεκριμένο υπνοδωμάτιο έχει μεγάλη πέραση στο Pinterest και απευθύνεται σε γονείς που έχουν παιδικά δωμάτια τα οποία μοιράζονται τα παιδάκια τους. Το συγκεκριμένο στιλ δωματίου δίνει τη δυνατότητα στο κάθε παιδί να νιώθει πως έχει το δικό του χώρο καθώς το καθένα βρίσκεται στη δική του πλευρά και φτιάχνει το χώρο του όπως επιθυμεί.

krebati

Εξοχικό σπίτι: Αυτό το χολ φαίνεται να έχει προσελκύσει αμέτρητο κόσμο και αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η διακόσμησή του. Το χολ αποτελείται από ένα ξύλινο τραπέζι-πάγκο που πάνω του έχει μερικά γυάλινα φωτιστικά, γυάλινα βάζα, κοχύλια κι έναν όμορφο vintage χάρτη, δίνοντας καλοκαιρινή και ταξιδιάρικη πνοή στον χώρο.

exoxiko

Γκρι υπνοδωμάτιο: Μπορεί το γκρι να μην είναι ένα χρώμα που μας έρχεται αμέσως στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε παιδικά υπνοδωμάτια, όμως βλέπετε και μόνοι σας πόσο εκπληκτικά ταιριάζει σε ένα δωμάτιο είτε αυτό είναι παιδικό είτε όχι. Έξτρα λεπτομέρεια είναι οι κουρτίνες που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε κρεβάτι και δίνουν στο κάθε παιδί ιδιωτικότητα.

gri

Μπάνιο: Αυτό το μπάνιο έχει αποκτήσει πολλούς funs και μας αρέσει γιατί βγάζει κάτι το παραδοσιακό και ταυτόχρονα vintage. Στο πάτωμα υπάρχουν πέτρες που θερμαίνονται εσωτερικά για να μην είναι παγωμένες. Οι αποχρώσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι παλ και παρόλο που το μπάνιο είναι μίνιμαλ καταφέρνει να έχει μια δυνατή προσωπικότητα με όμορφη διακόσμηση.

mpanio

Μπλε με κρεμ: Ο συνδυασμός μπλε με κρεμ έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ κόσμο που έχει κάνει repin αυτό το δωμάτιο αμέτρητες φορές. Αυτά τα δύο χρώματα φαίνεται να ταιριάζουν πολύ σε σαλόνι και δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μας αρέσει ιδιαίτερα το έπιπλο που έχει χρησιμοποιηθεί αντί για τραπέζι στη μέση του δωματίου.

mple

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com- the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.