HOME SWEET HOME

Ο Channing Tatum και η Jenna Dewan Tatum στη νέα τους κατοικία


13 Μαΐου 2015

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Μιλάμε για τον Channing Tatum και την Jenna Dewan Tatum που έδωσαν 6 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να αποκτήσουν αυτή την εντυπωσιακή έπαυλη στο Beverly Hills. Δείτε τη!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Step Up όπου πρωταγωνιστούσαν και από τότε έγιναν αχώριστοι. Πριν από δύο χρόνια απέκτησαν και το πρώτο τους παιδάκι.

Το όμορφο ζευγάρι αποφάσισε να στεγάσει την οικογένειά του σε μια έπαυλη με 6 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, μιας μεγάλη, όμορφη αυλή, μιας πισίνα και ένα σπα. Σχεδόν κάθε δωμάτιο του σπιτιού έχει τη δική του βεράντα η οποία οδηγεί στη μεγάλη αυλή του σπιτιού.

Μια πληροφορία που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως η έπαυλη της οικογένειας Tatum βρίσκεται δίπλα σε αυτή του καρδιοκατακτητή των One Direction, Harry Styles.

H κουζίνα της έπαυλης είναι ένα από τα πιο όμορφα δωμάτιά της. Είναι άνετη, ευρύχωρη ενώ το λευκό επικρατεί στους τοίχους αλλά και σε όλα τα έπιπλα και τις συσκευές της. Μέσα στην κουζίνα εκτός από τον πάγκο υπάρχει και μια όμορφη τραπεζαρία όπου μπορεί να τρώει άνετα η τριμελής οικογένεια.

thehomeissue_chaning08

Η Jenna Tatum είναι πολύ καλή μαγείρισσα και επιμελείται η ίδια τη διατροφή όλης της οικογένειας. Παρόλο που η ίδια είναι αυστηρή χορτοφάγος (vegan) δεν καταπιέζει τον σύζυγό της να μην τρώει κρέας και μάλιστα του το μαγειρεύει η ίδια. Εντύπωση μας κάνει το φωτιστικό στο ταβάνι της κουζίνας.

thehomeissue_channing08

Το σαλόνι της έπαυλης είναι ψηλοτάβανο και έχει παράθυρα πάνω-κάτω αφήνοντας το φως του ήλιου να μπαίνει άπλετο στον χώρο. Το σαλόνι θα λέγαμε πως είναι αρκετά μικρό ενώ και εδώ φαίνεται η αγάπη του ζευγαριού για το λευκό και για τις γήινες αποχρώσεις μιας και αυτές είναι που επικρατούν στο χώρο. Η Jenna Tatum πολλές φορές καλεί φίλες της στο σπίτι και χορεύουν όλες μαζί μιας και η ηθοποιός και χορεύτρια θεωρεί πως ο χορός είναι η καλύτερη άσκηση. Μάλιστα μετά την απόκτηση της κόρης της κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της χορεύοντας καθημερινά.

Αυτή προφανώς είναι η αίθουσα παιχνιδιού μιας και στη μια μεριά βλέπουμε ένα σκάκι και στην άλλη ένα μπιλιάρδο. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η διαφορετική διακόσμηση που υπάρχει σε αυτό το δωμάτιο. Είναι σαν να είναι δύο διαφορετικά δωμάτια τα οποία έχουν ενωθεί. Στη μεριά του σκακιού τα πράγματα είναι αρκετά αυστηρά. Γύρω από το τραπέζι υπάρχουν 4 δερμάτινες πολυθρόνες και πίσω από αυτό ένα «βαρύ» ξύλινο σύνθετο το οποίο πλαισιώνει ένα τζάκι. Φανταστείτε πόσο ωραία θα είναι το χειμώνα να παίζουν σκάκι ο Channing και η Jenna και η φωτιά να είναι αναμμένη ακριβώς δίπλα…

thehomeissue_channing05 (1)

Ένα από τα μπάνια του σπιτιού είναι αυτό και μπορούμε να πούμε πως μας αρέσει πολύ. Καταρχάς έχει δύο νιπτήρες έτσι ώστε να μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν δύο ταυτόχρονα αν το επιθυμούν ενώ το ίδιο ακριβώς μπορούν να κάνουν και με το μπάνιο. Μπορεί ο ένας να κάνει ντους και ο άλλος μπάνιο στην μπανιέρα έτσι ώστε να μην χάνουν χρόνο. Αγαπάμε το μεγάλο παράθυρο πίσω από την μπανιέρα το οποίο αφήνει το φως του ήλιου να μπαίνει ελεύθερα στο μπάνιο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com- the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.