HOME SWEET HOME

9 topmodels αποκαλύπτουν τους προσωπικούς τους χώρους


5 Ιουνίου 2015

Ζούμε στην εποχή της κλειδαρότρυπας! Το ίντερνετ μας έχει βοηθήσει ώστε να μπαίνουμε με ευκολία στα σπίτια των επωνύμων και να παίρνουμε ιδέες για να υιοθετήσουμε τάσεις της διακόσμησης και στο δικό μας σπίτι. Αυτή τη φορά τρυπώσαμε σε 9 δωμάτια πασίγνωστων top models και σας τα παρουσιάζουμε.

Το χολ της Karlie Kloss: Η Karlie Kloss θεωρείται ένα από τα τοπ μοντέλα της εποχής και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας ενώ είναι και κορίτσι της Victoria's Secret. Το χολ της συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο, ανακατεύοντας το λευκό με το μαύρο αλλά και το ξύλο. Στο χολ του μοντέλου υπάρχουν χρυσές πινελιές αλλά κι ένα βάζο με φούξια λουλούδια. Το σκαμπό που υπάρχει μπροστά από το τραπεζάκι συνδυάζει δύο διαφορετικά υλικά, τη γούνα και το ξύλο και δίνει ζεστασιά και στιλ στον χώρο.

1 Collage

Cindy Crawford: To πασίγνωστο πρώην μοντέλο έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο σπίτι στην περιοχή Los Cabos του Μεξικού. Στο σαλόνι του σπιτιού κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, τα φυσικά υλικά αλλά και το έντονο φως που μπαίνει διάχυτο από τις τεράστιες μπαλκονόπορτες. Εξίσου εντυπωσιακές είναι και τα ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι του σαλονιού.

5 Collage

Η τραπεζαρία της Molly Sims: Η Molly Sims υπήρξε παλαιότερα ένα πολύ πετυχημένο μοντέλο ενώ τελευταία ασχολείται με την ηθοποιία και τον σχεδιασμό κοσμημάτων. Πρόσφατα έκανε το δεύτερο παιδί της και μαζί με τον άντρα της μένουν σε ένα εκπληκτικό σπίτι στο Beverly Hills. Η τραπεζαρία του σπιτιού είναι ασπρόμαυρη με έναν εκπληκτικό κρυστάλλινο πολυέλαιο. Το βάζο με πολύχρωμα λουλούδια είναι αυτό που δίνει ένταση και χρώμα στον αυστηρό αυτό χώρο.

2 Collage

H κουζίνα της Chrissy Teigen: Η Chrissy Teigen είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα και ειδικά στο twitter γίνεται χαμός με τα αστεία posts που κάνει. Η ίδια έχει ένα food BLOG, το Delushious, στο οποίο μοιράζεται συνταγές τις οποίες φτιάχνει στη φανταστική κουζίνα της. Η κουζίνα του μοντέλου είναι πολύ μοντέρνα και συνδυάζει διαφορετικές ποιότητες ξύλου. Πάνω στον πάγκο της κουζίνας υπάρχει ένα βάζο με λεπτά και μακριά κλαδιά που δίνει ύψος στον χώρο.

4 Collage

Το γραφείο της Erin Wasson: ΑΝ και το φενγκ σούι δηλώνει ρητά να μην βάζετε κάκτους μέσα στο σπίτι σας, η Erin Wasson δεν φαίνεται να πιστεύει πολύ σε αυτό και έτσι έχει τοποθετήσει δύο κάκτους μέσα στο γραφείο της. Το δωμάτιο περιέχει ένα απλό μεγάλο τραπέζι με ένα λευκό φωτιστικό και πίνακες με φωτογραφίες της, σημειωματάρια και αρκετή ακαταστασία. Απορούμε πώς βρίσκει τάξη στα πράγματά της μέσα σε αυτόν τον χαμό.

6 Collage

Το υπνοδωμάτιο της Jessica Stam: H Jessica Stam βγάζει πάνω από 2 εκατομμύρια τον χρόνο και θεωρείται από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην έχει ένα εκπληκτικό σπίτι και ένα ακόμα πιο εκπληκτικό υπνοδωμάτιο. Οι τοίχοι καλύπτονται από μια πετρόλ ταπετσαρία, ενώ διάφορες αποχρώσεις του μπλε κοσμούν διάφορα σημεία του δωματίου. Το μοντέλο έχει συνδυάσει ιδανικά παλ με σκούρες αποχρώσεις και έχει δημιουργήσει ένα πολύ κουκλίστικο και μοντέρνο υπνοδωμάτιο.

3 Collage

Η ντουλάπα της Rosie Huntington-Whiteley: Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, ενώ παλαιότερα ήταν και μοντέλο της Victoria's Secret. Η Rosie έχει ένα εκπληκτικό σπίτι και μια τεράστια walk-in ντουλάπα. Η ντουλάπα της είναι διακοσμημένη με ένα χνουδωτό λευκό χαλί, άσπρα έπιπλα και έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο. Ο βελούδινος κοραλί καναπές στη μέση του δωματίου δίνει χρώμα στον χώρο ενώ πίσω από αυτόν υπάρχουν ντουλάπες και αρκετά ράφια για τα ρούχα και τα αξεσουάρ της.

7 Collage

To μπάνιο της Elle Macpherson: H ELLE Macpherson είναι πλέον πάνω από 50 χρονών αλλά το σώμα της εξακολουθεί να σχολιάζεται ως το καλύτερο που πέρασε από τις πασαρέλες όλου του κόσμου. Την αποκαλούσαν «Το Σώμα» και όχι άδικα. Πλέον, απολαμβάνει μια πιο ήρεμη ζωή, ασχολείται με επιχειρήσεις που έχει δημιουργήσει, παρουσιάζει shows και συνεχίζει να πετυχαίνει σε ό,τι κι ΑΝκαταπιάνεται. Το σπίτι της είναι υπέροχα διακοσμημένο. Στο μπάνιο βλέπουμε μίνιμαλ διακόσμηση με το λευκό να κυριαρχεί ενώ σπάει σε κάποια σημεία από μπλε πινελιές.

8 Collage

Το σπιτάκι της πισίνας της Gisele Bündchen: Η πανέμορφη Gisele μπορεί να αποσύρθηκε από τις πασαρέλες της Βραζιλίας αλλά ακόμα έχει πολύ μέλλον στο modeling που τη λατρεύει και την έχει ονομάσει εδώ και πολλά χρόνια ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο όλων των εποχών. Η ίδια μαζί με την οικογένειά της έχουν ένα εκπληκτικό σπίτι και ένα σπιτάκι πισίνας που θα ζήλευε ακόμη κι ο DiCaprio. Η διακόσμηση του σπιτιού έχει γαλλικές επιρροές, περιλαμβάνει spa, τζάκι αλλά και τηλεόραση για να βλέπει το μοντέλο τις αγαπημένες του ταινίες και σειρές δίπλα στην πισίνα.

9 Collage

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com- the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.