HOME SWEET HOME

Οι ΜΑΜΑPROJECT, η έμπνευση, η σχεδίαση και η δημιουργία


8 Ιουνίου 2015

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.. ΜΑΜΑPROJECTσχεδιάζουμε, αποτυπώνουμε, διακοσμούμε, μελετάμε, προβάλουμε, ανακαινίζουμε, διαμορφώνουμε, κατασκευάζουμε, φωτίζουμε, προτείνουμε, δημιουργούμε.. είναι τα ΜΑΜΑPROJECTs με τα οποία ασχολούμαστε.. και μέσα από αυτά επικοινωνούμε τις ιδέες μας, τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς μας, τις προτάσεις μας, την αισθητική μας, τον τρόπο ζωής μας..

mamaproject_terra-uranus

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ.. Σχεδιά – ζώντας το χώρο… Αντιλαμβανόμαστε το σχεδιασμό και την αισθητική όχι μόνο ως μέσο για να ζούμε καλύτερα, αλλά και ως έκφραση των αντιλήψεών μας, ως αποτύπωση και γλώσσα να επικοινωνούμε τις σκέψεις μας, ως τρόπο να κατοικούμε τον χώρο και την πόλη μας, και πάνω και πέρα απ όλα ως τρόπο ζωής.

Πιστεύουμε στην ποιότητα σχεδίασης, στην αρμονία υλικών και γραμμών, στον ιδανικό συνδυασμό λειτουργικότητας, χρηστικότητας και αισθητικής, στη λεπτομέρεια, στην παρατήρηση και κάλυψη αναγκών και επιθυμιών, στην πρόκληση και πάνω απ’ όλα πιστεύουμε στην έκπληξη… Τη θαυμάζουμε, την επιζητούμε, την κάνουμε να προκύπτει, την τολμούμε!

mamaproject

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ.. Στη διοργάνωση Women In Action συμμετείχαν τα κορίτσια του γραφείου : η Μάγδα Κ. Μαυρίκη – Αρχιτέκτονας Μηχανικός, η Λουκία Πανταζή – Marketing Director, και η Θεοδώρα Υπερηφάνου – Αρχιτέκτων Μηχανικός, με την Industrial & Vintage σειρά custom κατασκευών.

Δημιουργούμε αντικείμενα και κατασκευές που δίνουν προσωπικότητα στο χώρο. Δεν υπάρχει ιδανικότερη επιλογή διακοσμητικών αντικειμένων από αυτά που δημιουργούνται αποκλειστικά για το χώρο που προορίζονται. Είτε μια γωνία στο σαλόνι μας, είτε ένα πρωτοποριακό αντικείμενο που τοποθετείται σε ένα κατάστημα, τα custom αντικείμενα που δημιουργούμε αφηγούνται τη λεπτομέρεια με αισθητική χωρίς να χάνουν σε χρηστικότητα. Τολμήστε τα!

mamaproject_ndustrial-lighting

ΤΟ ΜΟΤΟ ΜΑΣ.. Imagine _ Design _ Create

Όταν η έμπνευση καθορίζει τις ιδέες μας και η σχεδίαση κάθε χώρου αποτελεί ξεχωριστή πρόκληση, η δημιουργία του ιδανικού αποτελέσματος είναι δεδομένη.

mamaproject_times

Ακολουθήστε μας.. Συντονιστείτε ΜΑΜΑζί μας!!

www.mamaproject.gr facebook: MAMAproject Instagram: mama_project Twitter: MAMAproject