HOME SWEET HOME

Oι φετινές τάσεις στα μαξιλάρια!


15 Οκτωβρίου 2015

Φέτος η μόδα στα μαξιλάρια θα σας ξετρελάνει! Αυτό το εκπληκτικό διακοσμητικό που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε χώρο έρχεται ακόμα πιο ανανεωμένο για να διακοσμήσει και να ομορφύνει το σπίτι σας! Μέταλ Οι μεταλλιζέ αποχρώσεις φέτος συνεχίζουν να είναι στη μόδα και έρχονται για να κάνουν τα σπίτια σας πιο λαμπερά! Προσέξτε πολύ να μην βάλετε μεταλλικές αποχρώσεις πάνω σε διαφορετικές μεταλλικές αποχρώσεις, για παράδειγμα, αποφύγετε να βάλετε χρυσά μαξιλάρια πάνω σε έναν καναπέ με ασημί ριχτάρι. Το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ κιτς.

thehomeissue_maksilari01

Black & White Το ασπρόμαυρο στιλ συνεχίζει να μας απασχολεί γιατί απλούστατα είναι πολύ σοφιστικέ, όμορφο και σικάτο. Διακοσμήστε τον καναπέ σας ή το κρεβάτι σας με ασπρόμαυρα μαξιλάρια ή μαξιλάρια με ασπρόμαυρες ζωγραφιές, όπως αυτά στην παρακάτω φωτογραφία.

thehomeissue_maksilari02

Floral Φέτος τόσο στη μόδα όσο και στη διακόσμηση κυριαρχούν τα gothic floral. Πρόκειται για φλοράλ σε πιο σκούρες αποχρώσεις που προσθέτουν δυναμισμό και πολύ ενέργεια στον χώρο σας. Προτιμήστε τα για χώρους όπως το σαλόνι ή την κουζίνα και αποφύγετε να τα βάλετε στο υπνοδωμάτιο.

thehomeissue_maksilari09

Υφές και υλικά Ένα από τα πιο δυνατά trends της σεζόν είναι ο συνδυασμός διαφορετικών υλικών και υφών. Στα μαξιλάρια μπορείτε πολύ εύκολα να ακολουθήσετε αυτό το στιλ και να πετύχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα συνδυάζοντας μαξιλάρια σε παρόμοιες αποχρώσεις αλλά από διαφορετικά υλικά.

thehomeissue_maksilari06

Μπεζ Το μπεζ χρώμα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας όταν πρόκειται για διακόσμηση με μαξιλάρια. Μπορείτε να επιλέξτε περισσότερα μπεζ μαξιλάρια και λίγα σε πιο έντονη απόχρωση για να δώσετε λίγη ζωντάνια στον καναπέ ή το κρεβάτι σας.

thehomeissue_maksilari03

Μπλε Άλλη μια απόχρωση που θα τη δούμε πολύ φέτος είναι το μπλε. Διακοσμήστε το κρεβάτι σας με μπλε μαξιλάρια που ταιριάζουν σε όλες τις εποχές του χρόνου. Προτιμήστε να τα βάλετε στο υπνοδωμάτιο γιατί το μπλε είναι ένα χρώμα που ηρεμεί και χαλαρώνει. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής το μπλε πρέπει να αποφεύγεται σε άλλους χώρους εκτός από το υπνοδωμάτιο, γιατί είναι τόσο χαλαρωτικό που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο κουρασμένοι.

thehomeissue_maksilari05

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.