HOME SWEET HOME

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρα σας με 30 μόνο ευρώ!


7 Δεκεμβρίου 2015

Αλήθεια πώς νιώθετε κάθε φορά που μπαίνετε στο υπνοδωμάτιό σας; Αν τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα τότε ίσως ήρθε η ώρα για λίγη ανανέωση. Μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα να κάνετε πολλές αλλαγές γι'αυτό και εμείς βρήκαμε πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε μόνο με 30 ευρώ.

Texture Ο συνδυασμός υφών και υλικών είναι και πάλι στη μόδα και ειδικά στο υπνοδωμάτιο αλλά και στο σαλόνι συναντάμε αυτό το τρεντ πολύ συχνά τη φετινή σεζόν. Το υπνοδωμάτιο της παρακάτω εικόνας είναι πολύ μίνιμαλ διακοσμημένο και το μόνο δυναμικό στοιχείο στο δωμάτιο είναι η κουβέρτα από συνθετική γούνα που κρέμεται μέχρι το πάτωμα. Το δωμάτιο ανήκει στον διάσημο σχεδιαστή Alessandro Dell' Acqua και μπορείτε να εμπνευστείτε από αυτό προσθέτοντας και εσείς ένα ανάλογο σκέπασμα στο κρεβάτι σας.

thehomeissue_dwmatio06

Τέχνη Μια από τις πιο διάσημες σχεδιάστριες στον κόσμο, η Monique Lhuillier, έχει διακοσμήσει το δωμάτιό της με τον πιο απλό πίνακα. Πρόκειται για έναν άσπρο καμβά πάνω στον οποίο ο γνωστός ζωγράφος Udo Noger δημιούργησε απλές γραμμές και σχέδια. Κάτι ανάλογο μπορείτε να κάνετε και εσείς και μάλιστα με πολύ λιγότερα από 30 ευρώ.

thehomeissue_dwmatio07

Ταπετσαρία Το γνωρίζετε ότι σε πάρα πολλά sites στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε ταπετσαρίες για όλο το υπνοδωμάτιο ή κάποιον τοίχο με πολύ λιγότερα από 15 ευρώ; Δείτε πόσο διαφορετικό και στιλάτο δείχνει αυτό το δωμάτιο με την ταπετσαρία στον έναν τοίχο.

thehomeissue_dwmatio04

Επενδύστε στο κρεβάτι σας Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται ένα δωμάτιο για να ανανεωθεί είναι ένα ζευγάρι ωραία σεντόνια και μερικά έξτρα μαξιλάρια. Με 30 ευρώ μπορείτε να βρείτε καλής ποιότητας σεντόνια αλλά και μαξιλαροθήκες που θα κάνουν τη διαφορά στο δωμάτιό σας.

thehomeissue_dwmatio05

Έξυπνη διακόσμηση Δεν είναι απαραίτητο πράγμα να κάνετε ολοκληρωτική ανακαίνιση στο δωμάτιό σας για να δείξει ανανεωμένο. Βάλτε ταπετσαρία σε έναν τοίχο, προσθέστε πολύχρωμα μαξιλάρια και ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με χρώμα και αμέσως θα δείτε πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει ο χώρος σας με ελάχιστα χρήματα.

thehomeissue_dwmatio011

Χρώμα στους τοίχους Ο πιο οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε το δωμάτιό σας είναι να το βάψετε. Επιλέξτε μια όμορφη απόχρωση που ταιριάζει με τη διακόσμησή σας. Οι σκούρες αποχρώσεις θα δώσουν σοφιστικέ τόνο στον χώρο σας ενώ οι πιο παλ ταιριάζουν σε πιο μίνιμαλ αλλά και ρομαντικούς χώρους.

thehomeissue_dwmatio03

Λουλούδια Η δύναμη των λουλουδιών στη διακόσμηση είναι τεράστια. Ένα μεγάλο μπουκέτο με χρωματιστά λουλούδια μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά σε ένα δωμάτιο, να προσθέσει χρώμα, στιλ και ζωντάνια.

thehomeissue_dwmatio02

Μπορεί με 30 ευρώ να μην γίνεται ολοκληρωτική ανακαίνιση στο υπνοδωμάτιό σας αλλά μπορείτε με αυτά τα χρήματα να κάνετε μικρές αλλαγές που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας και θα του δώσουν στιλ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.