HOME SWEET HOME

Ιδέες διακόσμησης για να ερωτευτείτε το σπίτι σας πάλι από την αρχή


1 Ιουλίου 2016

570-15.jpg

Υπάρχουν πολλές όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας που μπορούν να το μετατρέψουν και πάλι σε έναν πολύ αγαπητό χώρο που θα σας ηρεμεί και θα σας φτιάχνει τη διάθεση.

Σας αρέσει το σπίτι σας; Το αγαπάτε; Μήπως θα θέλατε να το αλλάξετε αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο;

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Ένας χώρος που πάντα πρέπει να είναι προσεγμένος και να μας κάνει να νιώθουμε πως στη ζωή μας όλα είναι πιθανά. Είναι ένας χώρος που θα πρέπει όταν τον κοιτάτε να νιώθετε αυτό το καρδιοχτύπι που νιώθει κανείς όταν είναι ερωτευμένος. Πώς θα κάνετε, όμως, το σπίτι σας να γίνει και πάλι ο αγαπημένος σας χώρος και μάλιστα με ελάχιστο κόστος;

Ανανέωση κουζίνας Στην κουζίνα υπάρχουν κάποιες αλλαγές που μπορούν να γίνουν εύκολα και χωρίς τη δαπάνη πολλών χρημάτων. Βάψτε τα ντουλάπια σας σε μια πιο φωτεινή απόχρωση και τους τοίχους σε μια διαφορετική παλ απόχρωση. Η οικογένεια που μένει στο σπίτι της εικόνας σκέφτηκε να βάψει λευκά τα ντουλάπια, θαλασσί τους τοίχους, ενώ αφαίρεσε μερικές πόρτες από τα ντουλάπια ώστε να δημιουργηθούν μερικά ανοιχτά ράφια που είναι και πολύ στη μόδα φέτος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

[gallery-643322]