HOME SWEET HOME

Διακοσμητικές προτάσεις για τους τοίχους κάθε χώρου του σπιτιού


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

26 Ιουλίου 2016

IslandStyle_GR-960.jpg

Η διακόσμηση και δε η πιο μοντέρνα εκδοχή αυτής επιβάλλει να αντικαταστήσουμε τα κάδρα και τους πίνακες από τους τοίχους με εναλλακτικά αντικείμενα που έχουν τη δική τους ιστορία και έχουν κάτι άλλο, αναζωογονητικό, να πουν! Εμείς επιλέξαμε να σας δείξουμε 6 εναλλακτικές προτάσεις μία για κάθε κύριο χώρο του σπιτιού σας.

Κουζίνα: Με κάθε τι παλιό να επιστρέφει στη μόδα δεν έχετε από το να διακοσμήσετε ένα μέρος της κουζίνας σας με παλιά σκεύη και βοηθητικά εργαλεία μαγειρικής. Τα αντικείμενα αυτά θα είναι μόνο διακοσμητικά και όχι για χρήση στο μαγείρεμα. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναζητήσετε ότι πιο παλιό μπορείτε να βρείτε σε παλαιοπωλεία. Μόλις βρείτε αυτά που κεντρίζουν την προσοχή σας πάρτε μια ράγα και κρεμάστε τα εκεί, αν η γραμμική διάταξη ταιριάζει στο χώρο σας, διαφορετικά με καρφάκια βάλτε τα διάσπαρτα στον τοίχο σας. Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε με Delftware πιάτα (ζωγραφιστά πιάτα συνήθως σε αποχρώσεις του μπλε και του λευκού) για να απογειώσετε αισθητικά την διακοσμητική επέμβαση στην κουζίνα σας.

thehomeissue_diakosmisitoixou

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Και εδώ θα δείτε διάφορες διακοσμητικές ιδέες για να στολίσετε όμορφα τους τοίχους του σπιτιού σας.

[gallery-659571]