HOME SWEET HOME

Διακοσμήστε το σπίτι σας μόνο με 20 ευρώ!


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

1 Σεπτεμβρίου 2016

beautiful-house-.jpg

Όλοι μας θέλουμε να ανανεώνουμε την εμφάνισή μας τακτικά αλλά και να κάνουμε μικρές αλλαγές στο σπίτι μας χωρίς να ξοδεύουμε πάντα μια μικρή περιουσία. Σήμερα σας έχουμε 9 τρόπους για διακοσμητικές αλλαγές κάτω των 20 ευρώ.

Φτιάξτε πίνακα σημειώσεων Πάρτε ένα γυάλινο πάνελ και τοποθετήστε το σε κάποιο σημείο της κουζίνας. Βάψτε τον τοίχο πίσω από το πάνελ σε ό,τι απόχρωση θέλετε και βάλτε μπροστά το πάνελ σαν κορνίζα. Χρησιμοποιήστε μαρκαδόρους για γυάλινες επιφάνειες προκειμένου να κρατάτε τις σημειώσεις σας. Μπορείτε να βρείτε γυάλινα πάνελ σε καταστήματα με είδη σπιτιού και μαρκαδόρους σε καταστήματα με αναλώσιμα είδη.

panel 1

Βάλτε ύφασμα στη βιβλιοθήκη σας Χρησιμοποιώντας κόλλα για decoupage (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία ή σε καταστήματα με είδη χόμπι) μπορείτε να κολλήσετε ύφασμα στη βιβλιοθήκη σας. Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει ανάλογα και με τη διακόσμηση του χώρου σας. Κολλήστε το ύφασμα στη βιβλιοθήκη και αφήστε να στεγνώσει καλά η κόλλα. Μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο βάζοντας στη βιβλιοθήκη σας ταπετσαρία.

panel 2

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

[gallery-682258]