HOME SWEET HOME

Κάντε τις πιο απολαυστικές γιορτινές συνταγές σας με ένα μόνο κλικ


22 Δεκεμβρίου 2016

bosch-auto-cook-pro-b.jpg

Η μαγειρική είναι απολαυστική και όχι αγχωτική, για αυτό μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο, πολύ φαντασία, να βρείτε το κατάλληλο εργαλείο μαγειρικής και να κάνετε μια λίστα με τα γιορτινά σας πιάτα. Αν έχετε κουραστεί να χρησιμοποιείτε άπειρα σκεύη για τις συνταγές που θέλετε να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα, τότε να ξέρετε υπάρχει μια λύση που θα σας λύσει τα χέρια.

Αυτή την φορά δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και να ψάχνετε πιο είναι το σωστό τηγάνι ή η κατάλληλη κατσαρόλα και πόση ώρα θέλει να μαγειρευτεί σωστά το φαγητό σας. Τώρα πια όλα αλλάζουν και η ετοιμασία των πιάτων σας γίνεται παιχνίδι, γιατί ήρθε ο πολυμάγειρας AutoCook Pro της Bosch και πιστέψτε με, ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στην κουζίνα σας, όχι μόνο στις γιορτές αλλά και για πολλή καιρό ακόμα.

Φανταστείτε ότι μπορείτε με ένα κλικ να κάνετε οποιοδήποτε φαγητό και γλυκό σας αρέσει με το AutoCook Pro σε ελάχιστο χρόνο. Με 50 αυτόματα προγράμματα συνταγών και την απαραίτητη καθοδήγηση δε θα σας ξεφύγει τίποτα. Μπορείτε με μία συσκευή που είναι την ίδια στιγμή, τηγάνι, κατσαρόλα, χύτρα ταχύτητας, ατμομάγειρας, να κάνετε νόστιμα φαγητά ή για εσάς ή για τον σύντροφο σας, ακόμα και για ολόκληρη την οικογένειά σας.

Αν πάλι είστε από τις γυναίκες που ξέρουν μόνο κλασσικές συνταγές και δεν ξέρετε ποια να πρωτοψάξετε, με την AutoCook Pro θα αποκτήσετε και βιβλίο 100 συνταγών που θα σας δώσει… πολλές ιδέες! Επίσης, διαθέσιμο και σε app για το κινητό με ακόμα περισσότερες και καινούργιες συνταγές που προσθέτονται συνεχώς.

Ο πολυμάγειρας αυτός δεν μαγειρεύει απλά νόστιμες συνταγές αλλά έχει και άλλες σημαντικές λειτουργίες, όπως αυτόματη λειτουργία διατήρησης ζεστού φαγητού, τις λειτουργίες τσιγαρίσματος, σοταρίσματος, αργού μαγειρέματος, βρασίματος/ατμού, ρυζιού, σούπας, ριζότου, πιλαφιού, χυλού βρώμης, ψησίματος αλλά και γιαουρτιού ή μαρμελάδας. Ακόμα και sous vide, για να απολαμβάνετε το κρέας όπως το θέλετε.

Πια μπορείτε να κάνετε τις υπέροχες συνταγές σας στο μαγικό AutoCook Pro σε λίγη μόλις ώρα και να απολαύσετε υγιεινό και νόστιμο σπιτικό φαγητό κάθε μέρα!