HOME SWEET HOME

2 Έξυπνα Tips για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

31 Δεκεμβρίου 2016

eve-cake-e.jpg

Μυρωδιές από την προετοιμασία των φαγητών τριγυρίζουν το σπίτι μας και εμείς ενώ θέλουμε να ανοίξουμε τα παράθυρα, δεν μπορούμε με τέτοιο τσουχτερό κρύο. Και για αυτό σας έχω βρει DIY ιδέες για να μυρίζει το σπίτι γιορτές και όχι το τσιγαρισμένο κρεμμύδι.

Χρειάζεστε δύο, τρία πράγματα και απλά υλικά, για να φτιάξετε το δικό σας φυσικό άρωμα χώρου. Βράστε 4 ποτήρια νερό, 4 ξυλαράκια κανέλας, φλούδες από 2 πορτοκάλια και 2 μήλα και λίγο γαρύφαλλο. Μετά τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μεγάλο διακοσμητικό μπολ και βάλτε το σε ένα κεντρικό σημείο του καθιστικού σας. Παράλληλα, ανάψτε τρία, τέσσερα κεριά σε διάφορα σημεία του σπιτιού και voilà.

Ο στολισμός της Βασιλόπιτας είναι εξίσου σημαντικός όπως ο στολισμός του τραπεζιού μας, για αυτό και εδώ υπάρχουν όμορφες ιδέες.

 Μπορείτε να  πάρετε μερικά πράσινα φύλα ή άνθη και να τα συνδυάσετε με κράνμπερι ή βατόμουρα ή να προσθέσετε δύο κουκουνάρια, σχηματίζοντας έναν κύκλο στο πάνω μέρος της βασιλόπιτας, Επίσης, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να δέσετε μία κόκκινη κορδέλα και να κάνετε ένα μεγάλο φιόγκο στο μπροστινό μέρος της πίτας. 

Όταν φτάσουν οι καλεσμένοι, ήδη από την είσοδο θα μυρίσουν ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα που θα τους χαλαρώσει και όλοι μαζί αμέσως μετά θα απολαύσετε το μοναδικό δείπνο που έχετε ετοιμάσει και στο τέλος την φοβερή βασιλόπιτά σας.

[gallery-716035]