HOME SWEET HOME

Το σπίτι της Jane Fonda είναι για να το κοιτάς και να το θαυμάζεις


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

29 Ιανουαρίου 2017

janefonda-house-ka-png.jpg

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι όταν η ίδια και ο συνέταιρός της έψαχναν αρκετό καιρό για την ιδανική έπαυλη και είχαν δει τουλάχιστον 30 σπίτια. Σε ένα από τα τελευταία σπίτια που κοιτούσαν, πέρασε απλά την πύλη της εισόδου του σπιτιού, έριξε μια ματιά στον εσωτερικό χώρο και κατάλαβε αμέσως ότι αυτή είναι η κατοικία που θέλει να μείνει. Ήξερε μέσα της ότι αυτό είναι το σπίτι που θα την έκανε πραγματικά ευτυχισμένη.

Το στιλ και οι καθαρές γραμμές και η μοναδική αρχιτεκτονική της έπαυλης ήταν πολύ σημαντικά στοιχεία για την διάσημη ηθοποιό. Σε δήλωση της είχε αναφέρει ότι το σπίτι είχε γεύση. Στο σπίτι εκείνο είχε για πρώτη φορά στα 79 της χρόνια, ντουλάπα στην οποία μπορούσε να περπατάει άνετα μέσα και να βλέπει όλα τα πράγματα που έχει.

Η διώροφη πολυτελής κατοικία που βρίσκεται στο Beverly Hills είναι 7,100 τετραγωνικά μέτρα, έχει έξι υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια και εντυπωσιακή θέα στην θάλασσα. Και οι ανέσεις αυτού του σπιτιού δεν σταματούν εδώ, καθώς έχει ένα μεγάλο δωμάτιο-ντουλάπα, γυμναστήριο, μεγάλο χώρο για γραφείο, που τον περιγράφουν ως σπηλιά, γυάλινο εσωτερικό ασανσέρ. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 36,000 τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο υπάρχουν ιδιωτικά κιόσκια, κήπο με σιντριβάνι, εξωτερικό τζάκι και πισίνα. Αυτό που σίγουρα θα επισημάνουμε είναι ότι μεγάλο μέρος του σπιτιού έχει τέτοιες λειτουργίες που το καθιστούν οικολογικό.

Η γοητευτική Jane Fonda δηλώνει ότι αυτό το σπίτι είναι τέλειο για πάρτι. Σε αυτή την έπαυλη, γιόρτασε με τον πιο όμορφο τρόπο τα γενέθλια της και έκλεισε τα 75 της χρόνια, και φιλοξενώντας σχεδόν 150 καλεσμένους.

[gallery-716205]