HOME SWEET HOME

Με τι θα αντικαταστήσουμε τα χαλιά τώρα που καλοκαίριασε


MMEINTANI

10 Ιουνίου 2017

home-summer-mat.jpg

Η διακόσμηση άλλωστε είναι από τα βασικά που μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή μας με την αλλαγή κάθε σεζόν, γι' αυτό πάντα ανυπομονούμε να αλλάξουμε λίγο τα αντικείμενα που κοσμούν τον χώρο μας ώστε να ανανεωθούμε ακόμα περισσότερο. Ένα βασικό χειμωνιάτικο στοιχείο που είναι από τα πρώτα που πρέπει να φύγουν, μέχρι να ξαναπιάσει κρύο, είναι και τα βαριά χαλιά.

Και ενώ μπορεί κανείς να αναρωτηθεί με τι μπορούμε να τα αντικαστήσουμε, η λύση είναι εύκολη και πρόκειται για ένα άκρως καλοκαιρινό υλικό που όλοι αγαπάμε. Χαλιά σε στρογγυλό σχήμα για τα δωμάτιά σας ή ένα ωραίο bath mat από bamboo που θα στολίσει το μπάνιο σας, μπορούν εύκολα να γίνουν εκείνα που θα αντικαταστήσουν τα βαριά χειμωνιάτικα χαλιά και θα δώσουν πολύ πιο καλοκαιρινό και ανάλαφρο στιλ στο σπίτι σας.

Τα αντικείμενα από bamboo λοιπόν είναι εκείνα που γενικότερα μπορούν να φέρουν έναν καλοκαιρινό αέρα στο σπίτι σας και να αλλάξουν εντελώς το ύφος κάθε χώρου. Στην παρακάτω gallery μπορείτε να δείτε μερικές όμορφες ιδέες για να το εντάξετε στη διακόσμησή σας, σε διάφορες εκδοχές, ώστε να νιώσετε πως βρίσκεστε σε διακοπές χωρίς να κάνετε βήμα!

Το deco item που φέρνει το καλοκαίρι στο σπίτι

[gallery-716939]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα