HOME SWEET HOME

6 οικονομικοί τρόποι για να φέρετε την πολυτέλεια στο μπάνιο σας


12 Ιουλίου 2017

21456ae1063f541d6743c6bb373eb83d.jpg

Ίσως δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αλλάξετε πλακάκια ή να ξηλώσετε την μπανιέρα σας αλλά με τις μικρές και οικονομικές αλλαγές που σας προτείνουμε θα δώσετε αμέσως μια πινελιά πολυτέλειας στο μπάνιο σας.

Βάλτε τη φύση στο μπάνιο σας Μπορεί οι ατμοί και η υγρασία να μην κάνουν καλό σε κάποια ντελικάτα φυτά αλλά υπάρχουν και άλλα που αγαπούν την υγρασία όσο τίποτα άλλο. Οι ορχιδέες, για παράδειγμα, αγαπούν την υγρασία του μπάνιου ενώ οι κάκτοι, το μπαμπού και η αλόη επίσης είναι ιδανικά φυτά για μπάνιο.

Αντικαταστήστε τα κλασικά σαπούνια με πιο πολυτελή Μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα να αλλάξετε ολόκληρη την ντουζιέρα αλλά μπορείτε τουλάχιστον να αγοράσετε πολυτελή σαπούνια για να απολαμβάνετε το μπάνιο σας σαν βασίλισσα. Βάλτε τα και σε ένα όμορφο καλάθι και έχετε δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα μια όμορφη, πολυτελή γωνιά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
9 χρώματα για το μπάνιο που θα το κάνουν να δείχνει πάντα καθαρό

[gallery-716388]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα