HOME SWEET HOME

Δεν υπάρχει πιο πρακτικό και μοντέρνο φυτό από αυτό εδώ


Αναστασία Τσαγκάρη

23 Ιουλίου 2017

d4n-4164.jpg

Τα αερόφυτα είναι επίφυτα και μεγαλώνουν χωρίς έδαφος. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε οποιοδήποτε υλικό ή να μπουν σε οποιοδήποτε δοχείο επιτρέπει τον αερισμό και τον φωτισμό τους. Η ιδιότητά τους αυτή τους δίνει ιδιαίτερη αισθητική αξία κάνοντας τα την πιο μοντέρνα τάση στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο χώρο μας είτε μόνα τους είτε σε συνθέσεις μαζί με άλλα φυτά δημιουργώντας υπέροχα terrariums. Απλά αφήστε τη φαντασία σας να μεγαλουργήσει και όταν τα βαρεθείτε δεν έχετε παρά να τους αλλάξετε θέση.

Οι απαιτήσεις τους σε φροντίδα ελάχιστες. Πότισμα κάθε 10-15 ημέρες με ενδιάμεσους ψεκασμούς σε περιόδους ξηρασίας. Αν είστε αρκετά τυχερές θα σας ανταμείψουν στο μέλλον μια εξωτική ανθοφορία. Τα αερόφυτα αποτελούν ένα εξαιρετικά πρωτότυπο δώρο που θα εντυπωσιάσει τον παραλήπτη τους και ειδικά εκείνους που δεν το έχουν με την κηπουρική ενώ κοστίζουν λιγότερο από ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια.

[gallery-717235]

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φροντίδα των φυτών σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας All About Orchids and Housplants www.allaboutorchids.gr ή τη σελίδα All About Orchids στο Facebook.

Από την Αναστασία Τσαγκάρη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα