HOME SWEET HOME

Πώς θα αλλάξουμε μια ντουλάπα χωρίς να τη βάψουμε;


25 Αυγούστου 2017

thehomeissue-ntoulapa02-524x354.jpg

Καταλαβαίνουμε πως στο σπίτι που νοικιάζετε δεν μπορείτε να επέμβετε στην ντουλάπα με χρώμα -δηλαδή με κάτι μόνιμο- αλλά έχουμε τη λύση που θα δώσει μια εντελώς διαφορετική όψη στην ντουλάπα και όσο χρώμα χρειάζεστε για να ολοκληρωθεί η διακόσμηση του δωματίου σας χωρίς να έχει κάτι παράταιρο.

#1 Προτιμήστε ταπετσαρία Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επενδύσετε τα φύλλα της ντουλάπας με ταπετσαρία. Στο εμπόριο θα βρείτε αμέτρητα σχέδια και χρώματα. Η ταπετσαρία θα κολλήσει το ίδιο καλά στην ντουλάπα (αν όχι καλύτερα) όπως και στον τοίχο και μην σας απασχολεί η αφαίρεσή της όταν θα θελήσετε να δώσετε πάλι στην ταπετσαρία την αρχική της όψη γιατί μπορεί να αφαιρεθεί με πολύ απλό τρόπο όπως πχ. να τη βρέξετε λίγο με ζεστό νερό χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι και μετά να την τραβήξετε. Αυτός είναι και ο πιο ασφαλής τρόπος που δεν θα βλάψει καθόλου τα φύλλα της ντουλάπας, αλλά επειδή η αφαίρεση της ταπετσαρίας κάποιες φορές εξαρτάται και από το υλικό της καλύτερα να ενημερωθείτε για τον τρόπο αφαίρεσής της πριν καταλήξετε στην αγορά της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα