HOME SWEET HOME

Έτσι θα καθαρίσετε το καθιστικό μέσα σε 15 λεπτά


25 Σεπτεμβρίου 2017

mikuta-livingroom-interior-5.jpg

Είναι αργά το βράδυ, έχετε μόλις μπει σπίτι από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε καθισμένοι στον καναπέ σας ενώ βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά. Ωστόσο, το βλέμμα σας δεν λέει να ξεκολλήσει από το χάος και την αταξία που βλέπετε να σας περιτριγυρίζει: το πάτωμα είναι βρώμικο, η βιβλιοθήκη χρειάζεται άμεση τακτοποίηση και το coffee table έχει γεμίσει σκόνη. Αντί να αφήσετε την απελπισία να σας κατακλύσει, εμείς σας προτείνουμε να πιάσετε την σκούπα και να ρυθμίσετε στο χρονόμετρο σας στα 15 λεπτά. Γιατί; Τόσο χρόνο χρειάζεστε για να προλάβετε να καθαρίσετε το καθιστικό σας!

1. Συγκεντρώστε τα καθαριστικά, τα ξεσκονόπανα και τη σκούπα σας και τοποθετήστε τα σε μια γωνιά του καθιστικού σας. Αυτή η διαδικασία είναι το πιο σημαντικό βήμα προτού ξεκινήσετε το καθάρισμα καθώς, αν έχετε τα καθαριστικά σας συγκεντρωμένα σε ένα σημείο, θα γλιτώσετε χρόνο γιατί όλα τα απαραίτητα θα είναι σε απόσταση αναπνοής.

2. Μαζέψτε όλα τα αντικείμενα που δεν ανήκουν στο σαλόνι σας σε ένα κουτί ή μια σακούλα αντί να χάνετε πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να τα επιστρέψετε στη θέση τους. Πέρα απ' αυτό, αυτή η διαδικασία αποσπά την προσοχή σας από τη δουλειά που ήδη κάνετε, οπότε καλό είναι να κρατήσετε τις επιστροφές αυτών των αντικειμένων στο χώρο που ανήκουν μετά τη λήξη των εργασιών καθαριότητας του καθιστικού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα