HOME SWEET HOME

Ολοκαίνουργια deco trends για το μπάνιο


28 Σεπτεμβρίου 2017

bathroom-ideas-12.jpg

Πλακάκια μέχρι τη μέση Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν γι'αυτό και ξεκινάμε να αναλύουμε τις τάσεις με αυτήν! Πλέον οι αρχιτέκτονες και διακοσμητές προτιμούν να ντύνουν το μπάνιο μέχρι τη μέση με πλακάκια αφήνοντας τον άλλο μισό τοίχο βαμμένο σε μια παλ ή σκουρόχρωμη απόχρωση.

Είδη υγιεινής από...μέταλλο Φέτος στο μπάνιο γίνεται μια απίστευτη αναβάθμιση υλικών και χρωμάτων. Για τα είδη υγιεινής χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά και αποχρώσεις πέρα από το κλασικό λευκό που είχαμε συνηθίσει εδώ και χρόνια.

Πρασινάδα στο μπάνιο Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες μας τάσεις για το 2017-2018! Τα μπάνια πλέον διακοσμούνται με φυτά και πρασινάδα που πολλές φορές καλύπτει ακόμα και ολόκληρους τοίχους. Η συγκεκριμένη τάση δίνει άλλο στιλ σε ολόκληρο το μπάνιο, του προσδίδει ζωντάνια ενώ μας κάνει να νιώθουμε πιο κοντά στη φύση, μας ηρεμεί και δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Οι πιο έξυπνοι τρόποι για να ομορφύνετε το μπάνιο σας

[gallery-716708]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα