HOME SWEET HOME

Βάλτε τα Χριστούγεννα στο σαλόνι σας με οικονομικό τρόπο


14 Δεκεμβρίου 2017

christmas-decorating-ideas-for-the-office-aida-homes-decorations-christmas-decor-ideas-home-decor-interior-design-house-designer-ideas-for-small-spaces-classic-best-plans-furni.jpg

Μεταμορφώστε τα μαξιλάρια σας Με μια κόκκινη κορδέλα μπορείτε να μεταμορφώσετε τα μονόχρωμα μαξιλάρια σας και να τα κάνετε σούπερ γιορτινά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δέσετε γύρω από το μαξιλάρι σας μια φαρδιά κόκκινη κορδέλα, όπως θα κάνατε αν τυλίγατε ένα δώρο. Μπορείτε να βάλετε ό,τι κορδέλα θέλετε, είτε υφασμάτινη, είτε βελούδινη είτε απλά μάλλινη τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε από καταστήματα με είδη ραπτικής.

Στολίστε τα παράθυρα Στο κουρτινόξυλο πάνω από την μπαλκονόπορτα κρεμάστε στεφάνια φτιαγμένα από κλαδιά έλατου με μια ωραία κόκκινη κορδέλα. Κρεμάστε τα στο κέντρο για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αν θέλετε μπορείτε να τυλίξετε γύρω τους φωτάκια για ακόμα πιο εντυπωσιακό στολισμό και ειδικά στην περίπτωση που δεν έχετε σκοπό να στολίσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα στεφάνια γενικά είναι μια καλή λύση στολισμού φέτος τα Χριστούγεννα και θα γεμίσουν τον χώρο σας, θα του δώσουν ζεστασιά και έντονη χριστουγεννιάτικη πινελιά.

Βάλτε κάλτσες στο κουρτινόξυλο Μπορείτε επίσης, εάν δεν έχετε τζάκι, να κρεμάσετε στο κουρτινόξυλο τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες και να βάλετε μέσα τις κάρτες με τις ευχές και τα δώρα που θα ανταλλάξετε με τους αγαπημένους σας. Βάλτε μια κάλτσα για κάθε μέλος της οικογένειας και γράψτε αν θέλετε πάνω τα ονόματά σας για να ξέρετε ποια κάλτσα προορίζεται για τον καθένα. Βάλτε ο ένας στον άλλον γλυκίσματα, μικροδωράκια και κάρτες και ανοίξτε τις κάλτσες σας μετά την αλλαγή της χρονιάς. Άλλωστε λένε πως οι πρώτες ευχές της χρονιάς είναι πάντα οι πιο γούρικες και αληθινές!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

10 χριστουγεννιάτικα δέντρα που δεν είναι ακριβώς δέντρα

[gallery-717975]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα