Έτσι θα κάνετε το σαλόνι σας να δείχνει πιο «χουχουλιάρικο»

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018
cozy-home.jpg

Σκούροι τοίχοι Οι ανοιχτοί τόνοι αντανακλούν το φως, ενώ οι σκούροι κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Αν το καθιστικό σας είναι μεγάλο και θέλετε να το… «μαζέψετε», τότε διαλέξτε έναν σκούρο τόνο για να βάψετε τους τοίχους σας. Ιδανικά είναι τα γκρι, τα σκούρα πράσινα, τα απαλά καφέ και τα βαθιά μπλε.

 

χουχουλιάρικο

 

Αντικαταστήστε τα coffee tables με μεγάλα οθωμανικά καθίσματα Τα μεγάλα οθωμανικά καθίσματα χρησιμεύουν για να κάθεστε, μπορούν όμως να λειτουργήσουν και ως coffee tables αν τα βάλετε στο κέντρο του καθιστικού σας. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο, θα μειώσετε το κενό που υπάρχει μεταξύ καναπέ και τραπεζιού και θα προσθέσετε μια ζεστή και απαλή υφή στον χώρο.

χουχουλιάρικο

Προτιμήστε έναν γωνιακό καναπέ Επιλέξτε έναν γωνιακό καναπέ σε μεγάλες διαστάσεις και τοποθετήστε τον στο κέντρο του καθιστικού σας. Οι γωνιακοί καναπέδες  είναι άνετοι και δεν έχουν το κενό που θα δημιουργούσαν δύο ξεχωριστοί καναπέδες. Διαλέξτε κάποιο ριχτάρι με απαλή υφή για να τους διακοσμήσετε και θα δείτε πως ο χώρος σας αυτόματα θα φαίνεται πιο ζεστός.

χουχουλιάρικο

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα διακοσμήσετε ένα καθιστικό που έχει μαύρο καναπέ 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα