HOME SWEET HOME

5 σημεία του σπιτιού που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το κινητό σας


22 Μαρτίου 2018

8bcb3f0ccaa9da3c392ceaa3d3bdb7f0.jpg

Αφήνοντάς το μακριά από 5 συγκεκριμένα μέρη και σημεία του σπιτιού μπορείτε να απολαμβάνετε την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας και να έρχεστε σε πραγματική επαφή με το σύντροφο, τους φίλους και την οικογένειά σας.

Κρεβατοκάμαρα Όπως μπορεί να γνωρίζετε πολύ καλά το να είναι το κινητό σας το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που κοιτάτε κάθε μέρα δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινάτε και να τελειώνετε την ημέρα σας. Αφήστε, λοιπόν, το κινητό σας έξω από το υπνοδωμάτιό σας. Αν η δικαιολογία σας είναι πως το χρειάζεστε σαν ξυπνητήρι, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα κανονικό ξυπνητήρι που θα σας ξυπνάει τα πρωινά - και χωρίς την ακτινοβολία του κινητού.

Μπάνιο Δε χρειάζεται να σας πούμε πολλά για το μπάνιο. Αν έχετε φτάσει στο σημείο να παίρνετε και σε αυτό το δωμάτιο το κινητό σας, τότε έχετε μεγάλο πρόβλημα! Αφήστε το απ’ έξω και χαλαρώστε μακριά από αυτό μέσα στο μπάνιο σας. Όποιος θέλει να σας βρει θα σας βρει. Οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι τέτοιο. Και το ίντερνετ μπορεί να περιμένει λίγο ακόμη μέχρι να πάτε στο PC σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: Ποια σκαμπό ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα

[gallery-716977]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα