HOME SWEET HOME

Εδώ θα βρείτε τα χαλιά που θα κάνουν το σπίτι σας ονειρεμένο


29 Μαρτίου 2018

tz.png

Επιλέγοντας από όλα τα σημεία της Ανατολής ένα ένα όλα τα θαυμάσια χαλιά, οι συλλογές Fessa, γέμισαν και συνεχίζουν να γεμίζουν με ομορφιά τα σπίτια σας όλα αυτά τα χρόνια! Γιατί οι δρόμοι του χειροποίητου χαλιού Ανατολής είναι μακρινοί και γεμάτοι σχέδια, χρώματα ιστορίες και ζωές. Είναι γεμάτοι ευχές, προσευχές, συμβολισμούς και θαύματα.

Και όλα: Χρώματα, σχέδια, πατρίδες και λαοί συνυπάρχουν μέσα στα μοναδικά αριστουργήματα. Χαλιά μάλλινα και μεταξωτά, υφαντά, ταπισερί, αντικείμενα νομάδων, κοσμήματα, ρούχα, στολίδια, αντικείμενα υψηλής αισθητικής, ξεχωριστά και unique.

Για τα σπίτια της πόλης, του βουνού, της θάλασσας, των νησιών, για χώρους εργασίας, για γάμους και χαρές , για δώρα εκλεκτά, ό,τι αναζητάτε θα το ανακαλύψετε στην ξεχωριστή συλλογή της «Fessa - Μάρθα Γραμμενίδου» όπου πάντα θα υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις εποχής και χρυσές ευκαιρίες!

Προσφέρετε ένα δώρο γάμου που θα μείνει αξέχαστο! Ένα δώρο που θα ακολουθεί τα βήματα της νέας ζωής των αγαπημένων σας φίλων ή συγγενών! Ένα δώρο που θα ζεσταίνει και θα στολίζει το σπιτικό τους.

Οι Wedding Planners θα μπορούσαν να εμπνευστούν από τα χαλιά μας και να τα χρησιμοποιήσουν στον σχεδιασμό του γάμου σας!!!

Οι συλλογές της επιχείρησης είναι πλούσιες, θαυμαστές με σύγχρονο touch και αισθητική τελειότητα! Modern, classic, contemporary art κομμάτια με πολύχρωμα θέματα ή αυστηρή μονοχρωμία και artistic design (από 45€/m2).

Μαλλί, μετάξι και βαμβάκι σε αρμονικές αναλογίες χρησιμοποιούνται για να σας συγκινήσουν! Τα χειροποίητα χαλιά FESSA εισάγονται απευθείας από όλα τα περίφημα κέντρα της Aνατολής και σας καλούν να τα αποκτήσετε!

Καλοκαιρινά δροσερά χαλιά, χαρούμενα ανοιξιάτικα ή φθινοπωρινά όλων των αποχρώσεων του δάσους και της εξοχής, στρώνονται και αλλάζουν ανάλογα με την εποχή και τη διάθεσή σας!

Για σας που γνωρίζετε αλλά και για εσάς που ακόμα κάνετε έρευνα αγοράς και ψάχνετε το στιλ χαλιού που θα ταιριάζει στο σπίτι σας, επισκεφτείτε τα δύο καταστήματά μας στην οδό Μητροπόλεως 89 και στην οδό Πλουτάρχου 8, Πλ. Αριστοτέλους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, αλλά και τις συνεχείς εκθέσεις μας στην Αθήνα, Ιωάννινα, Κέρκυρα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδος και αποκτήστε τα χειροποίητα χαλιά που ονειρευτήκατε.

Καταστήματα Θεσσαλονίκης

FESSA - Μάρθα Γραμμενίδου

Πλουτάρχου 8, Πλ. Αριστοτέλους, 54623, Θεσσαλονίκη, Τ 2310-222406

FESSA - TAPIS D’ ORIENT

Μητροπόλεως 89, 54622, Θεσσαλονίκη, Τ 2310-240415

www.fessacarpets.gr[email protected]www.facebook.com/fessacarpets