HOME SWEET HOME

10 λουλούδια που μπορούν να διαρκέσουν εβδομάδες στο βάζο


29 Μαρτίου 2018

beautiful-beautiful-flowers-bouquet-424670.jpg

Τα λουλούδια στο βάζο είναι όμορφα, ρομαντικά και θα ανανεώσουν το σπίτι σας φέρνοντας λίγο από τον αέρα την πανέμορφης αυτής εποχής του χρόνου στο εσωτερικό του. Αν, ωστόσο, η σκέψη πως τα λουλούδια σας θα μαραθούν σε 2-3 μέρες σας αποτρέπει από το να τα κόψετε, σας έχουμε τη λύση. Τα παρακάτω 10 λουλούδια και φυτά έχουν το προνόμιο να διαρκούν όχι μέρες, αλλά… εβδομάδες αν τα βάλετε απλώς σε λίγο νερό.

Ζίννια. Τα πολύ όμορφα αυτά λουλούδια δεν είναι μόνο εντυπωσιακά, αλλά και ιδιαίτερα ανθεκτικά. Αν κόβετε τα μαραμένα φύλλα και τους αλλάζετε νερό μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και 1 μήνα.
 
 
Κρίνοι. Οι γνωστοί σε όλους κρίνοι είναι από τα πιο όμορφα φυτά. Το μυστικό για να διαρκέσουν στο βάζο σας είναι να διαλέξετε κλωναράκια με μπουμπούκια και όχι με ανοιχτά φυτά και θα τα δείτε να διαρκούν για εβδομάδες.
 

 

Λεβάντα. Αγκαλιάστε την απλότητα και βάλτε μερικά κλωναράκια λεβάντας στο σπίτι σας. Είναι κομψή, θα φέρει χρώμα και θα συνεχίσει να είναι όμορφη ακόμα και όταν μαραθεί!

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: Ποια σκαμπό ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα

[gallery-716977]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα