HOME SWEET HOME

Δείτε πόσο οργανωμένη και athletic είναι η ντουλάπα της Khloe Kardashian


29 Απριλίου 2018

13398536-520937138116791-1541179080-n.jpg

Η Κhloe Kardashian από την στιγμή που χώρισε από τον σύζυγό της, Lamar Odom (μπασκετμπολίστα του NBA), το έριξε στη γυμναστική για να ξεχαστεί. Τελικά, αυτή η συνήθεια έγινε για εκείνη λατρεία και μάλιστα πήρε τόσο σοβαρά το όλο θέμα που δημιούργησε στο σπίτι της μια walk-in closet αποκλειστικά για να βάζει τον fitness εξοπλισμό της. Τώρα βέβαια που έχει άλλο σύντροφο και έγινε και πρόσφατα μητέρα, σίγουρα όλο και κάποιες αλλαγές θα κάνει, δεν παύει όμως να αποτελεί έμπνευση για όλες όσες αγαπάτε το αθλητικό στιλ.

thehomeissue_ntoulapa02

Η ντουλάπα της έχει έκταση 14 τ.μ. και βρίσκεται στο σπίτι της στο Los Angeles. Mέσα σε αυτήν -όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες- εκτός από όλα τα αθλητικά της ρούχα και παπούτσια υπάρχει και αθλητικός εξοπλισμός (βαράκια, λάστιχα, στρώματα και όλα τα σχετικά). Κάθε είδος ρούχου έχει τη δική του θέση ενώ υπάρχει ειδικός χώρος για τις τσάντες γυμναστικής, τα αθλητικά της εσώρουχα και τα παπούτσια της. Επίσης μέσα στην ντουλάπα υπάρχει και μίνι ψυγειάκι το οποίο είναι εφοδιασμένο με νερό για να θυμάται να πίνει το αγαπημένο της «ρόφημα» ακόμα και όταν ετοιμάζεται για το γυμναστήριο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο κι από ξενοδοχείο

[gallery-718210]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα