HOME SWEET HOME

5 πράγματα που γνωρίζουμε για το βασιλικό βρεφικό δωμάτιο του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton


23 Μαΐου 2018

abaca-634089-033.jpg

Θα κινηθεί σε ουδέτερα χρώματα Αν σκεφτούμε πως ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte είχαν πάνω κάτω δωμάτια στα ίδια χρώματα, τότε βάζουμε στοίχημα πως και το βρεφικό δωμάτιο του νέου απογόνου θα κινείται στις ίδιες αποχρώσεις: κυρίως σε αποχρώσεις του λευκού και του κρεμ με μερικές θαλασσί πινελιές.

Σε 5 χρόνια θα είναι ακόμα μοντέρνο Με μητέρα την Kate Middleton δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Η Δούκισσα των παστέλ και των κομψών φορεμάτων δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιμεληθεί το στυλ του δωματίου. Άλλωστε το διακοσμητικό της στυλ μοιάζει πολύ με το στυλ των ρούχων της: είναι απλό, πολύ κλασσικό και ταυτόχρονα πολύ μοντέρνο.

Θα υπάρχει πολύ λευκό bamboo Πριν από τη γέννηση του πρώτου της γιου κυκλοφόρησε ένα στιγμιότυπο με την Kate Middleton να αγοράζει ένα λευκό καλάθι από μπαμπού για να κοιμάται το μωρό. Με τη γέννηση της κόρης της, η Δούκισσα φωτογραφήθηκε καθισμένη σε μια μικροσκοπική λευκή καρέκλα από μπαμπού. Το λευκό μπαμπού ταιριάζει ιδιαίτερα με το στυλ της και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι… θα το ξαναδούμε στο βρεφικό δωμάτιο του βασιλικού απογόνου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο κι από ξενοδοχείο

[gallery-718210]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα