HOME SWEET HOME

Σπίτι σε ενοίκιο; Ένα πανέξυπνο διακοσμητικό κόλπο που θα το απογειώσει


RKPT

27 Ιουνίου 2018

cover-26197.jpg

διακοσμητικό κόλπο

Ο χώρος παίρνει νέα ζωή με μια κουρτίνα που είναι τοποθετημένη πίσω από τον καναπέ.

Οι κουρτίνες είναι ένας εύκολος και πολύ δημιουργικός τρόπος για να φρεσκάρετε την εσωτερική σας διακόσμηση. Τελευταία, μάλιστα, δεν περιορίζονται στα παράθυρα αλλά γίνονται η ιδανική λύση για να καλύψετε άδειους τοίχους ή άλλες περιοχές του σπιτιού που χρειάζονται ανανέωση. Είτε τις χρησιμοποιείτε για να καλύψετε μια ντουλάπα, είτε ως υποκατάστατο των έργων τέχνης, ένα είναι το σίγουρο: έχουν την δύναμη να μεταμορφώσουν οποιονδήποτε χώρο.

 

διακοσμητικό κόλπο

Δώστε βάθος Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες για να δώσετε βάθος και δραματικότητα σε οποιονδήποτε χώρο και να πειραματιστείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, στην παρακάτω φωτογραφία ο χώρος παίρνει νέα ζωή με μια κουρτίνα που είναι τοποθετημένη πίσω από τον καναπέ. Τα έντονα χρώματα και τα vintage μοτίβα είναι ιδανικά αν θέλετε να αφήσετε το διακοσμητικό σας αποτύπωμα.

διακοσμητικό κόλπο

Οι κουρτίνες μπορούν να αξιοποιηθούν για να εισάγετε μία νέα αισθητική και να φέρετε κομψότητα στον χώρο σας.

Δημιουργήστε θεατρικό σκηνικό Αν έχετε τη δυνατότητα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες σε συνδυασμό με ταπετσαρία, ακριβώς όπως συμβαίνει στο γραφείο της παρακάτω εικόνας. Τα έντονα χρώματα και τα φλοράλ μοτίβα συνδυάζονται πολύ αρμονικά μεταξύ τους δημιουργώντας έναν χώρο με δραματικότητα και βάθος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Τα διακοσμητικά που θα κάνουν τη βεράντα σας μαγική

[gallery-718549]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα