Αυτή είναι η πιο sexy τάση στη διακόσμηση μπάνιου

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018
bath-bathroom-bathtub-716437.jpg

Τώρα, όμως, έπεσε στην αντίληψή μας μία τάση που δεν περιμέναμε να δούμε: τα μπάνια με faux crocodile επένδυση. Για να το πούμε πιο απλά, πρόκειται για επένδυση των τοίχων του μπάνιου με διάφορα υλικά και με όψη δέρματος κροκοδείλου. Αν ακόμα δεν το έχετε κάνει εικόνα ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

σέξι τάση

Συνδυάστε την έντονη επένδυση με υλικά παρόμοιας υφής.

Μοντέρνα αισθητική Η επένδυση αυτή χαρίζει στα μπάνια μια πραγματικά μοντέρνα αισθητική και δίνει μια μοναδική και ιδιαίτερη όψη. Το μπάνιο της παρακάτω φωτογραφίας είναι αρκετά glamorous – αν, ωστόσο, προτιμάτε να «σπάσετε» την έντονη όψη του ακολουθήστε αυτό το tip: συνδυάστε την έντονη επένδυση με υλικά παρόμοιας υφής ετσι ώστε να επιτευχθεί συνοχή, όπως για παράδειγμα μάρμαρο ή παλαιωμένο μπρούτζο.

σέξι τάση

Η νέα faux crocodile επένδυση είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να παίξετε με τις υφές.

Παιχνίδι υφών Η νέα faux crocodile επένδυση είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να παίξετε με τις υφές στο μπάνιο. Ούτως ή άλλως από μόνη της χαρίζει μια σουέντ υφή στον χώρο (ανάλογα βέβαια και το υλικό που θα επιλέξετε), αλλά μπορείτε να το συνδυάσετε και με ποικιλία άλλων υφών στα έπιπλα και τα διακοσμητικά. Ο συνδυασμός αυτός θα μεταμορφώσει το μπάνιο σας και θα δημιουργήσει ένα πραγματικά πολυτελές περιβάλλον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Τα διακοσμητικά που θα κάνουν τη βεράντα σας μαγική

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα