HOME SWEET HOME

Προσθέστε αυτό το συστατικό στο μπάνιο σας και δεν θα ζεσταθείτε για όλο το βράδυ


RKPT

4 Ιουλίου 2018

laura-marques-636058-unsplash-1.jpg

thehomeissue_(mint)01

Εκμεταλλευτείτε τις ιδιότητες και τις χρήσεις της μέντας φέτος το καλοκαίρι.

Η μια επιλογή που έχετε είναι να κάτσετε ακίνητοι μπροστά από το κλιματιστικό ή τον ανεμιστήρα σας, απολαμβάνοντας για λίγο τον κρύο αέρα που εκπέμπουν και ελπίζοντας να αντέξετε τον τρομερό καύσωνα. Η άλλη επιλογή σας είναι να αφεθείτε στις θαυματουργές ιδιότητες της μέντας για να δροσιστείτε.

Αν έχετε παρατηρήσει, όταν ψωνίζετε τσίχλες ή οδοντόκρεμες, θα βρείτε πληθώρα τέτοιων προϊόντων με γεύση ή εκχυλίσματα μέντας. Αυτό, όμως, που δεν είχατε προσέξει μέχρι σήμερα είναι ότι η μέντα δεν μπορεί να προσφέρει μόνο δροσερή αναπνοή, αλλά φρεσκάδα και δροσιά σε όλο το σώμα.

Αυτό οφείλεται στη σύστασή της και συγκεκριμένα στο συστατικό μινθόλη που περιέχει. Η μινθόλη έχει την ιδιότητα να προκαλεί μια επίδραση ψύξης, όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Γι’ αυτό, άλλωστε, όταν τρώτε μια τσίχλα μέντας νιώθετε μια ψύξη στο στόμα σας, χωρίς, όμως, να έχει αλλάξει στην πραγματικότητα η θερμοκρασία του στόματός σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Τα διακοσμητικά που θα κάνουν τη βεράντα σας μαγική

[gallery-718549]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα