HOME SWEET HOME

Εύκολα tips για να σώσετε χώρο μέσα στο σπίτι


17 Αυγούστου 2018

bench-accounting-49909-unsplash.jpg

Ο χώρος είναι μεγάλη υπόθεση μέσα σε ένα σπίτι και ευτυχώς υπάρχουν πολλά τιπς για εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο για τα πράγματά σας.

Στο βίντεο που επιλέξαμε σήμερα θα δείτε το σπίτι μιας οικογένειας στην Αμερική που ενώ δεν είναι αρκετά μεγάλο έχει όλες τις ανέσεις που μπορείτε να φανταστείτε.

Παιδικό δωμάτιο Αν το παιδικό δωμάτιο είναι σχετικά μικρό, βάλτε το κρεβάτι ψηλά και κάτω από αυτό φτιάξτε μια περιοχή για παιχνίδι. Αν δεν χωράει να μπει γραφείο ή απλά θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο, τοποθετήστε μια μεγάλη ξύλινη πλάκα στον τοίχο που θα είναι ρυθμισμένη να ανεβαίνει ή να κατεβαίνει κάθε φορά που το παιδάκι σας θα θέλει να διαβάσει ή να ζωγραφίσει.

Κουζίνα Η κουζίνα είναι ένας χώρος που συνήθως είναι από τους πιο ακατάστατους και γεμάτους. Όμως επίσης είναι ένας χώρος που μπορεί εύκολα να οργανωθεί. Ένας πάγκος γεμάτος με συρτάρια και ντουλάπια είναι η τέλεια λύση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν τραπέζι. Βγάλτε λοιπόν το τραπέζι και προσθέστε έναν πάγκο που θα σας βολέψει περισσότερο και θα έχει άπλετο αποθηκευτικό χώρο από κάτω για όλα σας τα πράγματα.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

 

 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!