HOME SWEET HOME

4 πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορεί να κάνει η σκούπα σου


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2018

airflowmax.jpg

Είτε πρόκειται για γενική καθαριότητα, είτε πρόκειται για πιο μικρά «συμμαζέματα» που μπορεί να χρειαστούν μέσα στη μέρα, το σκούπισμα μπορεί πάντα να μας ταλαιπωρήσει. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές λειτουργίες στις σκούπες μας που μπορεί να κάνουν το σκούπισμα πιο άνετο.

1. Υψηλή απόδοση για κάθε τύπο πατώματος

Μια πολύ κακή στιγμή στο σκούπισμα είναι η ώρα που πρέπει να περάσουμε από το πάτωμα στο χαλί, ειδικά αν έχει κολλήσει σε αυτό κάτι "δύσκολο". Αν η σκούπα μας διαθέτει μοτέρ υψηλής απόδοσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο καλά σε οποιονδήποτε τπο πατώματος. Πρέπει όμως να ελέγχουμε την ενεργειακή κλάση της, ώστε να εξοικονομούμε ενέργεια.

2. Λειτουργία χαμηλού θορύβου

Αυτό το ονειρευόμαστε όσα χρόνια σκουπίζουμε, πιθανόν. Είτε γιατί μερικές φορές θα χρειαστεί να σκουπίσουμε ενώ η οικογένεια βρίσκεται στο σπίτι, είτε γιατί απλώς μας ενοχλεί ο θόρυβος, μια σκούπα που μπορεί να κάνει τη δουλειά της ήσυχα, ακούγεται περίπου σαν τον Παράδεισο. Η σκούπα μας λοιπόν μπορεί να διαθέτει τεχνολογία χαμηλού θορύβου, η οποία θα μας γλιτώσει από την αναστάστωση.

3. Αντιαλλεργικά φίλτρα και σακούλες

Είναι σημαντικό οι σκούπες μας να μπορούν να αιχμαλωτίσουν τη λεπτή σκόνη ώστε να μένει το σπίτι μας καθαρό. Είναι εξίσου σημαντικό όμως να μπορούμε να αλλάξουμε υγιεινά και εύκολα τις σακούλες όταν τελειώνουμε τον καθαρισμό, χωρίς να διακινδυνεύουμε να έρθουμε σε επαφή με αλλεργιογόνα. Η σκούπα μας μπορεί λοιπόν να διαθέτει αντιαλλεργικά φίλτρα και αντιαλλεργικές σακούλες, που αιχμαλωτίζουν τα λεπτά σωματίδια και τη σκόνη, για να μην έχουμε καμία επαφή με τη βρωμιά.

4. Αξεσουάρ που προσφέρουν ευελιξία

Έχουμε κουραστεί να προσπαθούμε να φτάσουμε τις γωνίες, τις κουρτίνες και γενικώς τα δύσκολα σημεία (έχετε προσπαθήσει να σκουπίσετε τη σκόνη από τον ανεμιστήρα οροφής;) Επίσης έχουμε κουραστεί να αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο τις πρίζες για να σκουπίσουμε όλο το σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση, η σκούπα μας μπορεί να διαθέτει μια πληθώρα αξεσουάρ τα οποία θα βοηθήσουν. Ενσωματωμένη βούρτσα, ρύγχος για γωνίες κι ένα μεγάλο καλώδιο μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη κατά πολύ.

Ίσως αναρωτιέστε αν η σκούπα σας έχει όλες αυτές τις λειτουργίες. Ίσως πάλι έχετε τη βεβαιότητα ότι δεν τις έχει και τις ονειρεύεστε. Εμείς πάντως κάναμε την έρευνά μας για μια σκούπα που να διαθέτει και τα 4 αυτά χαρακτηριστικά. Και τη βρήκαμε.

Η Philips Performer Silent είναι αθόρυβη, ευέλικτη, ισχυρή, κι έχει εξαιρετική απορρόφηση της βρωμιάς και της σκόνης. Μπορεί αρχικά να μας φαινόταν απίθανο, αλλά αυτή η εκπληκτικά ήσυχη και υγιεινή ηλεκτρική σκούπα έχει ακριβώς όλα όσα ζητάμε.

  • Λειτουργία χαμηλού θορύβου: Με επίπεδα θορύβου τα 66dB σε μέγιστη ισχύ, η Philips Performer Silent είναι πρακτικά πιο ήσυχη από μια τηλεόραση.
  • Αξεσουάρ που προσφέρουν ευελιξία: Διαθέτει την επαναστατική εχνολογία πέλματος TriActive Pro, ενσωματωμένη βούρτσα και πληθώρα αξεσουάρ, ενώ η ακτίνα δράσης της φτάνει τα 12 μέτρα.
  • Ισχυρή: Χάρη στο μοτέρ υψηλής απόδοσης και την τεχνολογία AirflowMax, η Philips Performer Silent προσφέρει ενεργειακή κλάση A+ και ανταγωνιστική ενεργειακή ετικέτα, διασφαλίζοντας ότι εξοικονομούμε ενέργεια χωρίς να θυσιάζουμε την απόδοση.
  • Allergy friendly: Χάρη στα αντιαλλεργικά φίλτρα και τις αντιαλλεργικές σακούλες Ultra-Long Performance S-bag, η Philips Performer Silent ελέγχει τα επίπεδα αλλεργιογόνων στο σπίτι μας. Χάρη στον θάλαμο σκόνης μεγάλης χωρητικότητας, μπορούμε να τραβήξουμε μέχρι και τέσσερα λίτρα σκουπιδιών πριν την αλλαγή της σακούλας.

Σχεδιασμένη με γνώμονα τον τρόπο ζωής μας, η Philips Performer Silent εξασφαλίζει ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη σκούπα μας κάθε στιγμή, χωρίς θόρυβο, επιτρέποντάς μας να διατηρούμε αβίαστα ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι για την οικογένειά μας.

Bρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site της Philips: www.philips.gr