HOME SWEET HOME

5 Boho σαλόνια που θα προκαλέσουν τον θαυμασμό σας


5 Δεκεμβρίου 2018

thehomeissue_boho-1024x585.jpg

Πολλοί είναι αυτοί που λατρεύουν το boho αλλά δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να το εντάξουν στη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που σας δείχνουμε τα παρακάτω 5 σαλόνια. Πάρτε όμορφες boho ιδέες διακόσμησης για να τις εφαρμόσετε στο δικό σας σαλόνι και κάντε το τον πιο boho χώρο του σπιτιού.

Το boho στιλ κάνει έναν χώρο να δείχνει πιο χαλαρός και χαρούμενος και επειδή αυτά τα δύο στοιχεία λείπουν από πολλούς στην καθημερινότητα θέλουν πολύ να τα βλέπουν να υπάρχουν στη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Ρετρό αισθητική Ανακατέψτε την boho διακόσμηση με τα ρετρό στοιχεία. Η ρετρό διακόσμηση είναι ιδανική για το φθινόπωρο και η boho για το καλοκαίρι. Ένας συνδυασμός των δύο μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο σπίτι. Βάλτε ιδιαίτερα διακοσμητικά καδράκια στους τοίχους σας και συνδυάστε τα με vintage καθρέφτες. Μια vintage πολυθρόνα με ένα boho μαξιλαράκι πάνω της μπορούν να δημιουργήσουν τι ιδανικό σκηνικό.

Γήινες αποχρώσεις Είναι πολύ εύκολο να φέρετε το boho στιλ στην γήινη, μίνιμαλ Σκανδιναβική διακόσμηση. Απλά προσθέστε εξωτικά φυτά στον χώρο σας και boho στοιχεία (ένα ριχτάρι με χρώματα, διακοσμητικά μαξιλαράκια, ένα boho χαλί και ό,τι άλλο θέλετε) και απολαύστε τον πιο όμορφο χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: Δείτε το πιο ωραίο boho style home στην Καλιφόρνια

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.