HOME SWEET HOME

Διακοσμήστε τον χώρο σας όπως η Rosie Huntington-Whiteley με 5 απλά βήματα


Μάρθα Κουμπάνη

7 Δεκεμβρίου 2020

Διακοσμήστε τον χώρο σας όπως η Rosie Huntington-Whiteley με 5 απλά βήματα

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι γνωστή για το εξαιρετικό προσωπικό της στιλ, αλλά όσες την ακολουθούμε, ξέρουμε ότι το έχει -και πολύ μάλιστα- και με τη διακόσμηση. Το signature minimal στιλ της χαρακτηρίζει και τον προσωπικό της χώρο.

Όπως και με τα ρούχα της, το μοντέλο και beauty guru σπάνια επιλέγει κομμάτια που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν affordable, όμως μπορούμε να την αντιγράψουμε και να δώσουμε κάτι από την αισθητική της και στον δικό μας χώρο με πιο οικονομικές εναλλακτικές.

Ναι, στις καθαρές γραμμές

Αν υπάρχει ένα πράγμα που αγαπά η Huntington-Whiteley σε ένα σπίτι, είναι οι καθαρές minimal γραμμές. Ευτυχώς, μπορείτε να βρείτε κομψά κομμάτια σε οποιαδήποτε τιμή, οπότε επιλέξτε ένα μείγμα από αποχρώσεις ξύλου και συνδυάστε τα με υφάσματα πολυτελείας για έναν χώρο που είναι κομψός αλλά ζεστός.

Συνδυάστε αφηρημένη τέχνη με κομψή διακόσμηση

Για να αναδημιουργήσετε μια παρόμοια εμφάνιση, το μόνο που χρειάζεστε, είναι ένα απλό κερί, ένα ενδιαφέρον coffee table book και ένα έργο αφηρημένης τέχνη ως φόντο.

Ανακατέψτε κομψές και ζεστές υφές

Μοντέρνα έπιπλα με μεταλλικές πινελιές και καθαρές γραμμές στολίζονται με sheepskin και δείχνουν πιο cozy και σοφιστικέ. Ολοκληρώστε με ένα επιτραπέζιο φωτιστικό ορείχαλκου.

Συνδυάστε το μοντέρνο με το εκλεκτό

Η Huntington-Whiteley μπορεί να μην χρησιμοποιεί συχνά χρώμα στο σπίτι της, αλλά όταν το κάνει, το κάνει καλά. Συνδυάστε έναν απλό δίσκο με μερικά μικρά, πολύχρωμα διακοσμητικά σε αντίθεση.

Highlight Museum-Worthy Pieces

Τίποτα δεν ανυψώνει έναν χώρο όσο ένα γλυπτό κομμάτι. Φροντίστε να το αναδείξετε, συνδυάζοντάς το με μια κομψή βάση, ένα απλό φόντο και έναν πολύ καλό φωτισμό. Θα ακολουθήσουν πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits