HOME SWEET HOME

Editor's Choice: To «έργο τέχνης» που θα μεταμορφώσει το σαλόνι σου


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2021

Editor's Choice: To «έργο τέχνης» που θα μεταμορφώσει το σαλόνι σου

Ένα σαλόνι πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου. Να είναι το δωμάτιο που θα σε καλεί περισσότερο από όλα. Εκεί χαλαρώνεις, ξεκουράζεσαι, περνάς ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου, βλέπεις τηλεόραση.

Εφόσον όμως οι εξελίξεις τρέχουν και δεν μάς αρκεί πια να έχουμε μία οποιαδήποτε τηλεόραση στο σαλόνι μας, η LG πετυχαίνει έναν μοναδικό συνδυασμό. Καλύπτει τις τεχνολογικές απαιτήσεις μας χωρίς να κάνει καμία έκπτωση στην αισθητική του χώρου. Αν το design είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για εσένα, η ολοκαίνουρια LG OLED Gallery TV έρχεται να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα στο πώς παρακολουθούσαμε τηλεόραση μέχρι σήμερα. Πού βασίζω αυτή την άποψη; Συνέχισε να διαβάζεις.

jenny.gr

Gallery mode και φέρνεις την τέχνη στην οθόνη σου

Επιλέγοντας το “Gallery Mode”, έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα μεγάλο εύρος από σπουδαία έργα ζωγραφικής τα οποία λειτουργούν ως screensavers, μεταμορφώνοντας την τηλεόραση σε ένα κομψό item που μπαίνει στον τοίχο σου, σαν έργο τέχνης. Η διακόσμηση γίνεται ένα με τα απαραίτητα gadgets και η φιλοσοφία της LG OLED τηλεόρασης σου επιτρέπει να προσαρμόσεις την τεχνολογία στον χώρο σου, και όχι το αντίστροφο.

jenny.gr

Zara

Φέρνεις το σινεμά στο σαλόνι

Το τεχνικό σκέλος της LG OLED τηλεόρασης, κάθε άλλο παρά υστερεί της μοναδικής αισθητικής της, καθώς τα αυτό-φωτιζόμενα pixels ξεκλειδώνουν έναν ολόκληρο, νέο κόσμο σχεδιασμού, μετατρέποντας μία χαλαρή βραδιά στο σαλόνι, σε κινηματογραφική εμπειρία Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας ThinQ AI, μπορείς να δώσεις στην τηλεόραση φωνητικές εντολές, για πρώτη φορά μάλιστα στα ελληνικά.

Να βγω ή να κάτσω σπίτι;

Ανάμεσα στο δίλημμα έξοδος για ποτό vs σπίτι με παρέα και την LG OLED TV, ο Παύλος Γαλακτερός δεν δυσκολεύεται να επιλέξει και σε βοηθά να πάρεις τη σωστή απόφαση. Άλλωστε, τα πρωτοποριακά features και η κορυφαία εμπειρία θέασης, φαίνεται πως κάνουν τη ζωή του λιγάκι πιο εύκολη. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για εσένα;

TAGS