HOME SWEET HOME

Balcony Theatre: 5 πράγματα για τέλειες movie nights στο μπαλκόνι


Branded Content Team

13 Μαΐου 2024

Balcony Theatre: 5 πράγματα για τέλειες movie nights στο μπαλκόνι
Η τέλεια διακόσμηση για φανταστικές, ειδυλλιακές βραδιές στο μπαλκόνι

Ένας (από τους πολλούς) λόγους που λατρεύουμε το καλοκαίρι είναι ο καλός καιρός. Μας κάνει να θέλουμε να είμαστε συνέχεια έξω. Να απολαμβάνουμε τον ήλιο το πρωί και την ανακουφιστική δροσιά το βράδυ. Αναπόφευκτα, το μπαλκόνι γίνεται ο αγαπημένος μας προορισμός για να χαλαρώνουμε, μόνοι ή με τους φίλους μας, και οι προβολές ταινιών με φόντο τα αστέρια αποτελούν τις καλύτερες στιγμές της εβδομάδας.

Για να μπορούμε να δημιουργήσουμε τις τέλειες movie nights στο μπαλκόνι, ωστόσο, πρέπει να το έχουμε διαμορφώσει κατάλληλα, ώστε αφενός να βολεύει κι αφετέρου να μας βοηθάει να το απολαύσουμε όσο γίνεται περισσότερο.

Πώς το κάνουμε; Με μόλις 5 πράγματα που σου βρήκαμε στο πάντα ενημερωμένο Jysk και σου παραθέτουμε στη συνέχεια.

#1 Ο σωστός καναπές

Jenny.Gr

Ο πρωταγωνιστής του χώρου, εκείνος που θα κλέψει τις εντυπώσεις και που θα φιλοξενήσει όλη την παρέα όταν πατήσεις «play» στην ταινία, είναι φυσικά ο καναπές. Αυτός σίγουρα πρέπει να είναι προσαρμοσμένος στο μέγεθος του χώρου σου. Αν, για παράδειγμα, έχεις την άνεση, επίλεξε έναν γωνιακό καναπέ που χωράει όλη την παρέα. Εκεί θα χαλαρώσετε, θα τρώτε, θα πίνετε και θα απολαύσετε τα μεγαλύτερα blockbusters ή τις αγαπημένες σας κλασικές παραγωγές.

#2 Το απαραίτητο τραπέζι

Jenny.Gr

Κάθε συγκέντρωση χρειάζεται το τραπέζι της. Γιατί πού θα βάλεις τα φαγητά, τα πατατάκια, τα αναψυκτικά και ό,τι άλλο τελοσπάντων απαιτεί η κάθε βραδιά; Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, χρειάζεσαι ένα τραπεζάκι σε μέγεθος που να χωράει τα απαραίτητα, χωρίς, όμως, να πιάνει και υπερβολικό χώρο και να σου κλείνει το μπαλκόνι. Οι διαστάσεις 60x90x43 είναι η απάντηση στον προβληματισμό σου. Οι ξύλινες λεπτομέρειες σε βοηθούν να δημιουργήσεις μία ατμόσφαιρα σαν να είσαι σε θέρετρο.

#3 Το πρακτικό τρόλεϊ

Jenny.Gr

Μπαλκόνι χωρίς αποθηκευτικό χώρο δε γίνεται. Προτίμησε ένα τρόλεϊ μπαρ που είναι εύκολο να το μετακινείς όπου εξυπηρετεί την εκάστοτε φορά και χρησιμοποίησέ το για να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου σνακ ή ακόμα και για τοποθετήσεις μικρές γλαστρούλες και να φτιάξεις mini κήπο για ενίσχυση του ντεκόρ.

#4 Το good vibes πράσινο

Jenny.Gr

Μιας και μιλήσαμε για mini κήπο, το πράσινο είναι ένα χρώμα που πρέπει να υπάρχει στο μπαλκόνι σου, γιατί δίνει φρεσκάδα και ζωή στον χώρο. Ωστόσο, οι γλάστρες που θα χρησιμοποιήσεις θέλουν προσοχή στη διαλογή, καθώς αποτελούν πολύ βασικά διακοσμητικά στοιχεία του μπαλκονιού. Αν διαθέτεις αρκετό χώρο, τόλμα με μία μεγάλη ζαρντινιέρα, η οποία θα τραβήξει τα βλέμματα. Εναλλακτικά, αν έχεις μικρό χώρο, επίλεξε μερικά καλάθια και τοποθέτησέ τα στις γωνίες του μπαλκονιού ή πάνω στο τραπέζι.

#5 Τα welcomy υφάσματα

Jenny.Gr

Τα ωραία υφάσματα πάντα βοηθούν στο coziness ενός χώρου. Ένα ριχτάρι σε γήινα χρώματα ή μερικά μαξιλάρια σε ριγέ σχέδιο θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το πιο «χουχούλικο» μπαλκόνι, από το οποίο δε θα θέλει να «ξεκολλάει» η παρέα.

Main photo credits: Shutterstock

Advertorial