HOME SWEET HOME

Πώς το σωστό πλυντήριο πιάτων θα βάλει τέλος στις στοίβες στην κουζίνα


Branded Content Team

24 Μαΐου 2024

Πώς το σωστό πλυντήριο πιάτων θα βάλει τέλος στις στοίβες στην κουζίνα
Μία συσκευή με πολλές επιλογές και κορυφαία τεχνολογία που ανταποκρίνεται σε όλες σας τις ανάγκες

Η μαγειρική είναι ένα από τα πιο δημιουργικά πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι. Σου δίνει άπειρες επιλογές για συνδυασμούς για να φτιάξεις γεύσεις και αρώματα που θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο σου. Ωστόσο, όλες αυτές οι κατά τα λοιπά φανταστικές επιλογές συνεπάγονται ατελείωτα πιάτα και σκεύη που πρέπει μετά να καθαριστούν. Και, ναι, δεν είναι και το πιο απολαυστικό πράγμα να κάνεις. Εκτός κι αν έχεις το πλυντήριο πιάτων που με τις λειτουργίες που προσφέρει κάνει το πλύσιμο των πιάτων ξεκούραστη διαδικασία. Απίστευτο; Κι όμως μπορεί να γίνει!

Όλα είναι πιθανά με τα νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων LG

Από ένα πλυντήριο πιάτων δεν περιμένεις πια μόνο να πλύνει τα πιάτα, αλλά υψηλής ποιότητας και κορυφαίας τεχνολογίας παροχές, όπως αυτές που σου προσφέρουν τα νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων LG. Αυτά κυκλοφορούν με δυνατότητες που ξεπερνούν τις basic παροχές και μας δίνουν benefits που πραγματικά ξεχωρίζουν και κάνουν τη διαφορά.

Jenny.Gr

  • Τεχνολογίες για ισχυρό καθάρισμα

Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα καθαρίζονται κάποια υπολείμματα φαγητών από μία κατσαρόλα ή ένα τηγάνι. Με την τεχνολογία TrueSteam™ που αξιοποιεί τη δύναμη του ατμού, τώρα τα πιάτα και τα σκεύη σου θα καθαρίζονται σε βάθος και, μάλιστα, με λιγότερες κηλίδες1 από το νερό. Στον ισχυρό καθαρισμό συμβάλλει και η τεχνολογία QuadWash™, η οποία χρησιμοποιεί τέσσερις βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων για να ψεκάζει σχολαστικά κάθε σκεύος. Επιπλέον, μπορείς να ρυθμίσεις διαφορετικό επίπεδο πίεσης για κάθε ράφι ανάλογα με τι έχεις τοποθετήσει χάρη στο Dual Zone Wash.

Jenny.Gr

  • Χωράει τα πάντα γιατί ρυθμίζεις τα πάντα

Άλλο χώρο θα πιάσει ένα πιάτο και άλλο μία τεράστια κατσαρόλα, οπότε υπάρχουν πολλές φορές που προσπαθούμε να παίξουμε «Tetris» για να χωρέσουμε τα πάντα στο πλυντήριο πιάτων. Με την τεχνολογία EasyRack™ Plus, έχεις την ευχέρεια να ρυθμίζεις τον χώρο ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε μέρας. Έτσι, δε θα σε νοιάζουν πια τα διαφορετικά μεγέθη σε σκεύη, αφού υπάρχουν τρία ρυθμιζόμενα ράφια με πτυσσόμενα στηρίγματα και κατακόρυφη κίνηση.

Jenny.Gr

  • Το ελέγχεις από μακριά

Ξέρουμε πόσο βαρετό είναι να πρέπει να έχεις τον νου σου σε τι σημείο βρίσκεται η πλύση των πιάτων. Κι επειδή το ξέρει και η LG, δημιούργησε την τεχνολογία ThinQ™ που σου επιτρέπει να συνδέεσαι από το smartphone μέσω WI-FI στην εφαρμογή LG ThinQ™. Μέσω αυτής, μπορείς και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όταν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος πλύσης αλλά και να κατεβάζεις νέα προγράμματα πλύσης για να έχεις περισσότερες επιλογές καθαρισμού. Έχεις, δηλαδή, ένα πλυντήριο που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται προς το καλύτερο!

Τα εντοιχιζόμενα πλυντήρια LG έχουν έρθει για να δείξουν πώς μπορεί η καθημερινότητα να γίνει πιο εύκολη από ποτέ, ακόμα και στις πιο βαρετές δουλειές. Μία συσκευή με πολλές επιλογές και κορυφαία τεχνολογία.

[1] Σε σύγκριση με το μοντέλο LG χωρίς ατμό. Με βάση την καταμέτρηση των κηλίδων νερού μεταξύ των μοντέλων LG DFB325 (με ατμό) και DFB415 (χωρίς ατμό), σύμφωνα με τις εσωτερικές μεθόδους δοκιμών της LG.

Advertorial