HOME SWEET HOME

Coquette decoration: Πώς να εντάξεις την αισθητική του Bridgerton στη διακόσμηση του σπιτιού σου


JTeam

29 Μαΐου 2024

Coquette decoration: Πώς να εντάξεις την αισθητική του Bridgerton στη διακόσμηση του σπιτιού σου
© Netflix
Tο Bridgerton επηρεάζει και το κομμάτι του interior design

Το Bridgerton είναι μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες σειρές στο Netflix. Από το 2020, όταν και έκανε το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ, μέχρι και σήμερα, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν, το Bridgerton έχει επηρεάσει και συνεχίζει να επηρεάζει το κομμάτι του interior design.

Η σειρά, έχει φέρει στο προσκήνιο το «coquette trend», που μετράει εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Αυτή η ρομαντική, «δαντελένια» τάση, μπορεί να προσφέρει ένα παιχνιδιάρικο και θηλυκό στιλ στο σπίτι, εντάσσοντας κάθε παστέλ, κυρίως το ροζ χρώμα, στο επίκεντρο. Σε αντίθεση με το «Barbiecore», τώρα η απόχρωση του ροζ είναι πιο γλυκιά και απαλή, αντί για φωτεινή και έντονη. Στο ίδιο trend, θα βρεις πολλά λουλούδια, περίτεχνα μοτίβα, βολάν, κορδέλες, κεριά, ριχτάρια και βελούδινες λεπτομέρειες. Με άλλα λόγια, είναι ένα κοριτσίστικο trend, με μια μεγάλη δόση δραματικής και αγγλικής κομψότητας.

Το συγκεκριμένο trend, είναι ταυτόχρονα νέο και παλιό, καθώς συνδυάζει το σημερινό πνεύμα της εποχής με μια «πινελιά» από ορισμένα σημεία της ιστορίας. Ουσιαστικά, είναι εμπνευσμένο από τα σύγχρονα media και τη σειρά Bridgerton, αλλά αντλεί επίσης πληροφορίες από τις ιστορικές έννοιες της κομψότητας.

Και επειδή λίγη έμπνευση από το Pinterest δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ορίστε μερικές ιδέες για να εντάξεις το «coquette trend» στη διακόσμησή σου.

Στην κουζίνα

Στο υπνοδωμάτιο

Στο σαλόνι

Αφού διάβασες για το «coquette trend», είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.