HOME SWEET HOME

Πώς το σιδέρωμα γίνεται η πιο εύκολη (και απολαυστική) δουλειά του σπιτιού


Branded Content Team

22 Ιουλίου 2024

Πώς το σιδέρωμα γίνεται η πιο εύκολη (και απολαυστική) δουλειά του σπιτιού
Ένα και μόνο εξάρτημα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία από τις πιο κουραστικές διαδικασίες της καθημερινότητας

Το σιδέρωμα δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι η αγαπημένη δουλειά του σπιτιού. Βεβαία, όταν μιλάμε για «δουλειές του σπιτιού», εκ των πραγμάτων δύσκολα θα πεις πως απολαμβάνεις να τις κάνεις. Τι θα έλεγες, όμως, στο άκουσμα ενός «μυστικού» που μπορεί να σου προσφέρει πανεύκολο σιδέρωμα σε χρόνο dt και να κάνει τη διαδικασία τόσο απολαυστική που πραγματικά θα ανυπομονείς να έρθει η ώρα της;

Και κάπου εδώ, έρχεται το Νέο Σύστημα Ατμού Κάθετου Σιδερώματος της Kärcher

Η Kärcher Greece έχει πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και πάντα μας εντυπωσιάζει με κάθε νέα της άφιξη. Αναμενόμενα, λοιπόν, το βλέμμα μας τώρα στράφηκε στο Νέο Σύστημα Ατμού Κάθετου Σιδερώματος που μπορεί πραγματικά να κάνει το σιδέρωμα να μοιάζει… ευκολάκι.

Jenny.Gr

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το Νέο Σύστημα Ατμού Κάθετου Σιδερώματος είναι ένα καινοτόμο εξάρτημα φρεσκαρίσματος ενδυμάτων που είναι συμβατό με όλους τους ατμοκαθαριστές της Kärcher που μπορούν να δεχτούν εξάρτημα. Οπότε, μπορείς να το συνδέσεις με τον ήδη υπάρχοντα ατμοκαθαριστή σου ή με όποια μελλοντική αγορά σκοπεύεις να κάνεις από τις κορυφαίες επιλογές της εταιρείας.

Έχοντας έναν ατμοκαθαριστή της Kärcher, ξέρεις πως μπορείς να είσαι σίγουρη ότι όλα τα μικροσκοπικά σωματίδια, σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού, από το σαλόνι μέχρι το μπάνιο, καθαρίζονται σε βάθος, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις χημικά προϊόντα. Οπότε, τι έχεις να περιμένεις από το Νέο Σύστημα Ατμού Κάθετου Σιδερώματος;

Πρώτα απ’ όλα, έχεις άψογα σιδερωμένα ρούχα, πανεύκολα, για εντυπωσιακές εμφανίσεις all day. Το σιδέρωμα δεν είναι πια κόπος και η παραμικρή ζάρα είναι παρελθόν! Με τον ελαφρύ του σχεδιασμό, δεν προσθέτεις ιδιαίτερο βάρος στον ατμοκαθαριστή και επομένως δεν κουράζεις τα χέρια σου για να σιδερώσεις ένα ρούχο. Σκέψου ότι ζυγίζει μόλις 220 γραμμάρια, ενώ η δεξαμενή νερού ανάλογα τον ατμοκαθαριστή Kärcher προσφέρει συνεχή ατμοκαθαριότητα (σ.σ. Προλαβαίνεις να κάνεις ένα «πέρασμα» σε όλο το outfit της ημέρας, δηλαδή).

Άσε που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για να είναι τέλεια σιδερωμένα και φρεσκαρισμένα όλα τα υφάσματα των επίπλων σου, ώστε να έχεις μία υπέροχη αισθητική σε κάθε χώρο.

Jenny.Gr

Πολύ βασικό πλεονέκτημα του νέου εξαρτήματος είναι η υψηλή υγιεινή σε συνδυασμό με την απαλλαγή από οσμές. Από τη μία, είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνεις το απαραίτητο φρεσκάρισμα που θα σου χαρίσει δροσερό άρωμα σε καθημερινή βάση. Από την άλλη, ο ατμός αφαιρεί έως και 99,999% του κορωνοϊού και 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων, χάρη στην κορυφαία απόδοση καθαρισμού που προσφέρει.

Χάρη στη μεταλλική του πλάκα, θερμαίνεται σε υψηλή θερμοκρασία και έτσι το ρούχο που σιδερώνεις δε βρέχεται αλλά μπορεί να φορεθεί κατευθείαν μετά τον ψεκασμό. Ακούγεται τέλειο; Ναι, είναι!

Η πρακτικότητα και η ευκολία στη χρήση απογειώνεται και με το γεγονός ότι μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις την ένταση του ατμού και της θερμότητας, είτε απευθείας στη συνδεδεμένη συσκευή είτε με την απόσταση από το ρούχο. Έτσι, σιδερώνεις ακριβώς με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε υφάσματος.

Jenny.Gr

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της Kärcher, για άλλη μία φορά, ήρθε να αναβαθμίσει την καθημερινότητά μας στο σπίτι, καλύπτοντας τις ανάγκες μας και βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας, χαρίζοντας πρακτικότητα και κερδίζοντας χρόνο.

Βρες όλη την γκάμα των προϊόντων Kärcher στο website της εταιρείας.

Ακολούθησε την Kärcher στο Instagram για να μένεις up to date με όλα τα πρωτοποριακά της προϊόντα.

Advertorial