HOME SWEET HOME

Πώς μία «ιπτάμενη» καμπίνα τουαλέτας άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε την καθαριότητα


Νατάσσα Σχοινά

25 Σεπτεμβρίου 2024

Πώς μία «ιπτάμενη» καμπίνα τουαλέτας άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε την καθαριότητα
Ένα εντυπωσιακό happening που μας βοήθησε να γνωρίσουμε τα προϊόντα που θα μεταμορφώσουν την καθημερινότητά μας στο σπίτι

Γενικά στο θέμα «καθαριότητα», είμαι λίγο Monica Geller. Απολαμβάνω να βλέπω το σπίτι πεντακάθαρο και έχω μανία με τα προϊόντα που χρησιμοποιώ. Μου αρέσει να ψάχνω την απόδοσή τους, την πρακτικότητά τους και -φυσικά- τα αρώματα στα οποία κυκλοφορούν, γιατί αυτά θα συνοδεύουν την καθημερινότητά μου στο σπίτι. Εξ ου και η Klinex με τα προϊόντα της δεσπόζουν στα ντουλάπια του σπιτιού.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη εταιρεία διοργάνωσε ένα πολύ ιδιαίτερο event με αφορμή τα νέα προϊόντα καθαρισμού Klinex Power Foam Sprays. Και, λέγοντας «ιδιαίτερο», εννοώ κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Jenny.Gr

Πιο αναλυτικά, η Klinex περίμενε το κοινό στη Μαρίνα Ζέας στο Πασαλιμάνι. Χρησιμοποιώντας έναν γερανό, μία «ιπτάμενη» καμπίνα τουαλέτας σε παραλάμβανε από τον πεζόδρομο και σε ανέβαζε ψηλά για να αγναντέψεις την υπέροχη θέα. Μέσα σε αυτήν την καμπίνα, η αγαπημένη μας μάρκα είχε στήσει μία τουαλέτα και τα Klinex Power Foam Sprays, τα οποία μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για να διαπιστώσεις και η ίδια τη φανταστική πρακτικότητά τους που φέρνει τα πάνω-κάτω (σ.σ. Κυριολεκτικά) στην καθαριότητα.

Jenny.Gr

Τα νέα προϊόντα με τον ειδικό τους σχεδιασμό έχουν την ικανότητα να λειτουργούν και ανάποδα -ναι, τα κρατάς και ψεκάζεις ανάποδα- και έτσι μπορούν να φτάσουν ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης ή να σταθούν ανάποδα στις στήλες της ντουζιέρας. Φανταστικό; Απολαυστικό; Ξεκούραστο; Ναι, είναι!

«Η Klinex είναι ο καθημερινός σύμμαχος χιλιάδων νοικοκυριών για αποτελεσματική και ασφαλή καθαριότητα και απολύμανση. Ο στόχος μας είναι πάντα να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο σε ό,τι αφορά την καθαριότητα και για αυτό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που η Klinex για μια ακόμη φορά κάνει τη διαφορά με τα νέα καθαριστικά Sprays Klinex Power Foam, φέρνοντας τα πάνω-κάτω! Η εκδήλωσή μας «Ψηλά και Αγνάντευε» δείχνει με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο τον ανατρεπτικό χαρακτήρα των νέων προϊόντων, και ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο κ. Μώραλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Καψοκόλη για την άψογη συνεργασία που είχαμε με τον Δήμο για την υλοποίησή της στο Πασαλιμάνι!» - Κατερίνα Αλιφραγκη, υπεύθυνη Marketing της Klinex.

Jenny.Gr

Μέσα σε όλα αυτά, να σημειώσουμε κι ότι τα Klinex Power Foam Sprays κυκλοφορούν σε δύο υπέροχα αρώματα, Arctic Fresh και Flower Fresh, και δημιουργούν μία τρομερά φρέσκια και αναζωογονητική ατμόσφαιρα στον χώρο. Τέτοια που κατευθείαν σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε γεμίζουν θετικά vibes. Επιπλέον, δεν περιέχουν ενεργό χλώριο και εξουδετερώνουν το 99% των βακτηρίων, προσφέροντάς σου κορυφαία καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια του μπάνιου.

Jenny.Gr

Η ημέρα του event, πέρα από την εμπειρία με την «ιπτάμενη» καμπίνα τουαλέτας, είχε πολλές ακόμα δραστηριότητες και challenges, όπως το photo booth στο οποίο μπορούσες να ποζάρεις φορώντας γάντια καθαριότητας και κρατώντας πινακίδες με τα μηνύματα της νέας σειράς και φυσικά τα προϊόντα. Παράλληλα, το κοινό ενημερώθηκε αναλυτικά για τα νέα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους και με το κλείσιμο της βραδιάς, ήξερε συνολικά γιατί τα Klinex Power Foam Sprays αποτελούν τον ιδανικό σύμμαχο για την πιο εύκολη και απολαυστική καθημερινότητα στο σπίτι.

Jenny.Gr

Advertorial