HOME SWEET HOME ALL ABOUT PLANTS

Λουλούδια για τη γιορτή του πατέρα; Ναι! Ναι!


Αναστασία Τσαγκάρη

16 Ιουνίου 2019

thumbnail_airplants.jpg

Γιορτή των ερωτευμένων, γιορτή της μητέρας και κάποια χρόνια τώρα μας προέκυψε και η γιορτή του πατέρ. 'Ετσι για να μην είναι κανένας παραπονεμένος. Θα μου πείτε τώρα, λουλούδια για τη γιορτή του πατέρα, δεν κολλάει... και όμως! Οι καλύτεροι χομπίστες στο χώρο του φυτού είναι άνδρες όπως φυσικά και οι επαγγελματίες, κηπουροί και γεωπόνοι.

Αν λοιπόν ο μπαμπάς σας δεν είναι ο τύπος του μέγα κοκέτη που θα χαρεί μ' ένα μοδάτο ρούχο ή αξεσουάρ, η επιλογή ενός φυτό θα σας γλιτώσει από τη σπαζοκεφαλιά του όποιου δώρου που μπορεί να καταλήξει παρατημένο κάπου μέσα στο σπίτι.

Τρεις είναι οι κρυφές αδυναμίες των ανδρών, τα μπονσάι, οι κάκτοι και τα παχύφυτα. Αυτή την εποχή η αγορά είναι γεμάτη απ' όλα αυτά για να επιλέξετε. Αν ο μπαμπάς είναι εργαζόμενος επιλέξτε κάτι που μπορεί να διακοσμήσει τον εργασιακό του χώρο. Αν πάλι είναι συνταξιούχος προτιμήσετε ένα μεγάλο φυτό για το μπαλκόνι για να το φροντίζει. Τα εσπεριδοειδή ή τα καρποφόρα είναι άριστη επιλογή. Μην ξεχάσετε να συνοδέψετε το δώρο σας μ' ένα μπουκάλι κρασί ή ότι άλλο αγαπά κα φυσικά μια κάρτα με όμορφα λόγια και μια αγκαλιά. Κανένας δεν μένει αδιάφορος σε λόγια και πράξεις που δηλώνουν αγάπη.

Ραντεβού την άλλη Κυριακή!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φροντίδα των φυτών σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα All About Orchids and Houseplants ή τη σελίδα του στο facebook ή το κανάλι του στο youtube.